Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju.

Kupaonska oprema, ručnici, stalci i posudice na zidiću kupaonice

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Proizvodi za kupaonicu u našoj novoj Nordic Mood collection ispunjeni su inspirativnim bojama i materijalima koji vam omogućuju da prigrlite ljeto.

Kupaonska oprema EDSVALLA središnji je dio nove kolekcije, a uključuje dozator za tekući sapun, posudu za sapun i držač četkice za zube.

Proizvodi su djelomično izrađeni od recikliranog stakla u dvije osvježavajuće boje koje vam omogućavaju da diskretno ali uvjerljivo, unesete ljetnu atmosferu u kupaonicu.

Dozator sapuna i držač četkica za zube s četkicama od bambusa i zeleni pladanj i posudica

Prekrasne boje u seriji EDSVALLA mogu se kombinirati s podlošcima - tanjurićima za nakit FORSBACKA u obliku lopoča, koji će u tri različite kombinacije boja razveseliti svaku kupaonicu.

Tri tanjurića za nakit ili dekoraciju

Mekani ručnici TORSBY upotpunjuju ovaj ljetni dekor. Svojim svježim bojama i prugama stvaraju privlačan i graciozan kontrast čvrstom staklu i porculanu.

Ručnici i kanta za smeće u kupaonici
Ručnik TORSBY 50x90 menta
6,99 €/kom.
52,67 kn /kom.
plus
Novo

Zavjesa za tuš GREVIE naglašava da je ljeto blizu svojim prelijepim cvjetnim uzorkom na bijeloj pozadini. Na kraju, smatramo da ALSTER zaslužuje spomen. To je novi dodatak seriji koja se sastoji od polica za kupaonicu zlatnog izgleda, koja vam daje priliku da kreirate dosljedan izraz u vašoj kupaonici.

Tuš zavjesa, kupaonski tepih i stalak za wc papir u kupaonici

Svi proizvodi u prodaji su od 18. travnja u svim JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Kako prati i održavati ručnike

Kako da vam bude toplo i nakon tuširanja

Božićni darovi koji će se svakodnevno koristiti

Ideje za božićne poklone za nju i njega