Pletene košare i plastične kutije po povoljnim cijenama

Pletene košare, ukrasne kutije i razne plastične kutije skoro da su nezamislive u organiziranom domu. Plastične kutije čuvat će vašu odjeću, obuću, posteljinu, knjige i ostalo od vlage, prljavštine ili prašine, a lako ih možete pospremiti ispod kreveta, u ormar, podrum ili ostavu.

Drvene košare, žičane košare ili košare od filca idealne su za nasumične predmete, dekoracije i stvarčice koji zauzimaju prostor i narušavaju izgled vašeg doma. Ukrasna košara uklopit će se u vaš hodnik, na komodu ili čak u kupaonicu.

100 proizvodi
  100 proizvodi

  Plastične kutije

  Košare

  VITUSKošara VITUS Š30xD23xV12cm natur
  13,50 €/kom.
  16,99 € /kom.
  AREKošara ARE Ø35xV35cm natur
  15,- €/kom.
  21,99 € /kom.
  ELIKošara ELI Š37xD37xV32cm natur
  21,50 €/kom.
  29,99 € /kom.
  BERGEKošara BERGE Š37xD37xV39cm crna
  30,- €/kom.
  39,99 € /kom.

  Ukrasne kutije za uređenje doma u vašem stilu

  Praktična rješenja za pohranjivanje i skladištenje kao što su ukrasne kutije, kutije za igračke ili košare pomažu vam da prostor održite urednim, ali predstavljaju i priliku da uredite svoj dom u svojem prepoznatljivom stilu. Zbog toga vam u JYSKu nudimo zaista širok izbor artikala za organizaciju doma i pohranjiavnje, da bi lako odabrali one koji odgovaraju interijeru vašeg doma i maksimalno iskoristili svoj životni prostor. Uvedite red u sve dijelove vašeg doma uz ukrasne kutije s poklopcem, koje lako možete smjestiti ispod kreveta, na police ili u ormare.

  Kutije za igračke drže stvari pod kontrolom

  Razbacane igračke u dječjoj sobi više nisu problem jer su vaš saveznik razigrane kutije za igračke iz JYSKa. Odredite stalno mjesto igračkama i uz puno strpljenja vježbajte "odlazak igračaka na spavanje". Pogledajte ponudu naših kutija, uključite dijete u odabir i nabavku kutija i košarica i vježbajte urednost u kući.