Moderne komode i ladičari za pohranu i uredan dom

Komodi i vitrine nude puno prostora i idealni su za odlaganje stvari u vašoj blagovaonici, kuhinji ili čak dnevnom boravku, a ujedno su i prekrasan dio interijera. U komodu, kredenac ili vitrinu možete pospremiti neke stvari koje samo povremeno koristite. Dok vam komoda omogućuje pospremanje stvari i skrivanje od pogleda, staklena vrata ormarića omogućuju vam da izložite svoje najljepše keramičko posuđe ili finu kolekciju kristala, a istodobno ih štite od prašine.

Komode i vitrine dostupne su u velikom izboru veličina, materijala i dizajna. U JYSKu ćete sigurno pronaći komodu ili vitrinu koja se savršeno uklapa u vaš dom. Nudimo sve od modernog kredenca u bijelom visokom sjaju, preko "apotekarskih" ladica od borovine do vitrina s efektom starine. Istražite JYSKov asortiman proizvoda po pristupačnim cijenama i pronađite inspiraciju za svoju blagovaonicu.

Komode i korisni ladičari za odlaganje odjeće i raznih predmeta

JYSK komode i ladičari dostupni su u različitim oblicima i veličinama. Prilikom odabira idealne komode za vas, važno je da komoda odgovara vašim zahtjevima. Manje komode idealne su za dječje sobe ili u hodniku, a mogu se koristiti za skladištenje igračaka, sitnih figura i dječje opreme, ili kao prostor odnosno polica za ključeve, novčanik i torbu.

S druge strane, uske, visoke komode idealne su za uske sobe s manje prostora. U dnevnom boravku i blagovaonici komode su idealan izbor za odlaganje posuđa koje želite zaštititi od prašine i sačuvati.

Komode su isto tako gotovo neizostavan komad namještaja u spavaćoj sobi, a pogotovo kada u ormaru nemate dovoljno mjesta za skladištenje sve vaše odjeće. Osim odjeće, u svoje nove JYSK komode možete spremiti i ručnike, donji veš, posteljinu, deke i plahte. Pored klasične komode s ladicama i vratima, u spavaću sobu možete postaviti i komodu za uređivanje, šminkanje i pohranu vaše kozmetike i nakita.

Širok izbor komoda 

Naše komode imaju završnu obradu visokog sjaja bijele boje ili crne boje, ili u izgledu hrasta, bora, divljeg hrasta ili pak betona. Većina naših modela nema ručkice - pogledajte koji vam se više sviđaju.