Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna
Moderni prekrivač BANKSIA
ROSENTRE prekrivač za krevet
Širok asortiman prekrivača za krevet

Prekrivači za krevet štite poplun i jastuke, ali i kauč

Prekrivači za krevet donose red u spavaću sobu i tijekom dana štite poplune i jastuke od prašine. Prekrivači također naglašavaju stil koji želite postići. U JYSKu nudimo prekrivače za krevet različitih boja, materijala i razina kvalitete pa ćete sigurno pronaći onaj koji vam odgovara.

Mogli biste razmotriti kupnju više od jednog prekrivača za krevet tako da ih možete mijenjati nekoliko puta godišnje da biste osvježili svoj dom. Kada ujutro slažete krevet, trebali biste pričekati nekoliko sati prije nego što poplune prekrijete prekrivačem za krevet – tako će se omogućiti isparavanje vlage i poplun će lakše zadržati svoj prirodni oblik. 

Ako živite u garsonijeri, krevet će vjerojatno biti dio dnevnog boravka. U tom slučaju, važno je biti kreativan i upotrebljavati krevet kao dio uobičajenog namještaja tijekom dana. Prekrivači za kauč i nekoliko velikih jastuka učinit će da vaš krevet komadom namještaja koji će upotrebljavati i gosti. To je dobro rješenje i za dječje sobe u kojima se krevet također upotrebljava tijekom dana.

JYSK prekrivači dobri su i kao prekrivači za trosjed, pogotovo jer naš izbor boja i uzoraka možete dobro uklopiti u vaš stil interijera.

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard