Prekrivači - štep deke štite poplune, jastuke ili kauče

Prekrivači za krevete donose red u spavaću sobu te tijekom dana štite poplune i jastuke od prašine. Prekrivači mogu i estetski upotpuniti vašu spavaću sobu te dodatno naglasiti vaš stil uređenja. U JYSKu nudimo prekrivače za krevete i kauče različitih boja, materijala, tkanja i uzoraka te smo sigurni da ćete pronaći onaj koji vam najviše odgovara. Predlažemo vam da izaberete više od jednog prekrivača kako biste ih mogli mijenjati te tako, s vremena na vrijeme, osvježili dom ovom jednostavnom promjenom.

Ako pak živite u garsonjeri, vaš je krevet vjerojatno dio dnevnog boravka. U tom slučaju, važno je biti kreativan i upotrebljavati krevet kao dio uobičajenog namještaja tijekom dana. Prekrivači za kauč i nekoliko velikih ukrasnih jastuka, učinit će vaš krevet efektnim komadom namještaja koji će upotrebljavati i vaši gosti.
 

Prekrivač kao dekorativan i funkcionalan element

Prekrivači, osim što štite vaše dvosjede, trosjede ili pak poplune i jastuke od prašine tijekom dana, također mogu biti i vrlo jednostavan dekorativni element u vašoj spavaćoj sobi ili dnevnom boravku. Naši prekrivači dolaze u veličinama 160x220 cm, 220x240 cm i 240x260 cm, što ih čini prikladnima za sve dimenzije kreveta i kutnih garnitura. Od materijala, u ponudi imamo pamučne prekrivače te prekrivače od poliesterskog vlakna. Svi su prekrivači izuzetno kvalitetni i topli te vam mogu poslužiti i kao tanji popluni u toplije dane.