Ergonomske stolice za dugotrajan rad za računalom

Kvalitetne uredske stolice su ključni dio opreme svakog ureda jer pravilan položaj tijela sprječava napetost u vratu i leđima tijekom i nakon radnog dana. U našim JYSK trgovinama i na webshopu možete pronaći širok izbor kvalitetnih uredskih stolica različitih dizajna i cijena. Naše elegantne uredske stolice idealno će se uklopiti u vaš radni prostor kod kuće, a posebno dizajnirane ergonomske stolice omogućuju prilagodbu visine, položaja sjedala, visine naslona za ruke i naslona za leđa kako bi vam pružile savršenu podršku. Neki modeli naših uredskih stolica opremljeni su memorijskom pjenom koja pruža dodatnu udobnost i prilagođava se obliku vašeg tijela. Za strastvene igrače videoigara, naše gaming stolice su vrlo popularan izbor jer pružaju udobnost i podršku tijekom dugih gaming sesija.

U JYSKu možete kupiti i podlogu za uredske stolice radi zaštite poda ili tepiha. Pogledajte sve naše izvrsne ergonomske uredske stolice s kotačima, najbolje za pravilno sjedenje i pravilno držanje leđa. Saznajte više o ergonomskom sjedenju na našem blogu.

Inspiracija za opremanje ureda

Dizajn vašeg ureda može imati znatan utjecaj na vašu produktivnost i kreativnost, često više nego što to možda pretpostavljate. Kućni ured ne mora biti samo praktičan i nezanimljiv. Transformirajte svoj uredski prostor u inspirativan i suvremen ambijent koji vas potiče i potiče vas da u njemu provodite vrijeme. Bez obzira jeste li ljubitelj određenog stila ili preferirate udoban i funkcionalan uredski namještaj, u JYSK-u ćete pronaći nešto što odgovara vašim preferencijama.

Uredske stolice - odaberite idealnu

Kada birate uredsku stolicu, odaberite onu koja ima nekoliko mogućnosti prilagodbe i ergonomskim značajkama koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Postoji niz značajki koje je dobro imati na umu prije kupnje.

  • Podesivost - podešavanje visine sjedala s funkcijom podizanja/spuštanja i podešavanja sjedala i naslona.
  • Tapecirani naslon i sjedalo - pruža najoptimalniju potporu i udobnost sjedenja.
  • S naslonom za ruke ili bez njega - može pružiti opušteniji položaj ispred računala ako ruke počivaju na njemu.
  • Naslon za glavu - olakšanje za vratne mišiće koje treba povremeno koristiti u pauzi.
  • Funkcija nagiba - sjednite i opustite se, leđima oslonjeni na naslon, umjesto da se naslonite preko stola.
  • Kotačići - kad se trebate nakratko odvojiti od stola.

Ono što trebate imati za vaš svoj home office

Vaš uredski prostor moguće je urediti na nevjerojatno mnogo različitih načina. Dok neki imaju cijelu prostoriju namijenjenu kućnom uredu, drugi imaju kutak u, primjerice, spavaćoj sobi ili dnevnom boravku koji uređuju kao radno mjesto. Potrebe za uredskim namještajem stoga mogu uvelike varirati, ovisno o vašim mogućnostima za ured kod kuće. Međutim, postoje neke općenite potrebe koje bi uvijek trebale biti zadovoljene u vašem uredskom prostoru.

Pronađite udobnu uredsku stolicu koja ne samo da ima lijep dizajn, već također osigurava da dobro sjedite s leđima i da dobijete potrebnu potporu. Ovo je osobito važno ako dugo radite ili igrate videoigre. Srećom, u JYSKu možete kupiti uredske i gamingb stolice koje ispunjavaju oba zahtjeva.

Inspiracija za opremanje ureda

Dizajn vašeg ureda može imati znatan utjecaj na vašu produktivnost i kreativnost, često više nego što to možda pretpostavljate. Kućni ured ne mora biti samo praktičan i nezanimljiv. Transformirajte svoj uredski prostor u inspirativan i suvremen ambijent koji vas potiče i potiče vas da u njemu provodite vrijeme. Bez obzira jeste li ljubitelj određenog stila ili preferirate udoban i funkcionalan uredski namještaj, u JYSKu ćete pronaći nešto što odgovara vašim preferencijama.

Razmislite koliko ćete vremena provoditi za stolom - trebate li raditi cijelu smjenu ili planirate povremeno igrati igrice? Pronađite uredsku stolicu sa značajkama u skladu s tim. Zlatno je pravilo: što više vremena provedete na svojoj uredskoj stolici, to bi trebalo biti više mogućnosti postavljanja i prilagodbe.