Uredska stolica za pravilno držanje i ergonomski položaj tijela

Dobra uredska stolica važan je dio uredske opreme, a od posebne je važnosti za Vas jer ispravan sjedeći položaj sprječava napetost u vratu i leđima. Saznajte više o ergonomskom sjedenju na našem blogu.

Širok izbor uredskih stolica različitih dizajna i cijena čeka vas u vama najbližoj JYSK trgovini i našem webshopu. Elegantne uredske stolice iz JYSKa odlično nadopunjuju radni prostor u vašem domu, a posebno dizajnirane, ergonomske uredske stolice imaju opciju prilagoditi visinu, položaj sjedala, naslon za ruke i naslon za leđa da biste dobili savršenu potporu. Uredske stolice iz JYSKa u nekoliko modela imaju memorijsku pjenu, koja služi za ublažavanje pritiska te prilagođava svoj oblik vašem tijelu. Ako ste vrsni igrač online igara, naše gaming stolice jedne su od popularnijih modela.

Da biste odabrali pravu uredsku stolicu za sebe, važno je uzeti u obzir količinu vremena koju provodite u svom kućnom radnom prostoru. Ako često radite kod kuće, ergonomska udobnost mora biti prioritet. 

U JYSKu možete kupiti i podlogu za uredske stolice radi zaštite poda ili tepiha. Pogledajte sve naše izvrsne ergonomske uredske stolice s kotačima, najbolje za pravilno sjedenje i pravilno držanje leđa.

  Uredske stolice - GOLD

  ?

  ODABIR UREDSKE STOLICE


  Svakako odaberite uredsku stolicu koja ima nekoliko mogućnosti prilagodbe i ergonomskim značajkama koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Postoji niz značajki koje je dobro imati na umu prije kupnje.

  • Podesivost - podešavanje visine sjedala s funkcijom podizanja/spuštanja i podešavanja sjedala i naslona
  • Tapecirani naslon i sjedalo - pruža najoptimalniju potporu i udobnost sjedenja
  • S naslonom za ruke ili bez njega - može pružiti opušteniji položaj ispred računala ako ruke počivaju na njemu
  • Naslon za glavu - olakšanje za vratne mišiće koje treba povremeno koristiti u pauzi
  • Funkcija nagiba - sjednite i opustite se, leđima oslonjeni na naslon, umjesto da se naslonite preko stola

  Razmislite koliko ćete vremena provoditi za stolom - trebate li raditi ili planirate igrati igrice i pronađite uredsku stolicu sa značajkama u skladu s tim. Zlatno je pravilo: što više vremena provedete na svojoj uredskoj stolici, to bi trebalo biti više mogućnosti postavljanja.