Gaming stolice za vrhunsko igranje videoigara

Udobne gaming stolice i ostale kvalitetne komade namještaja za dugotrajno igranje videoigara pronađite po povoljnim cijenama u JYSKu. Kvaliteta gaming stolice od iznimne je važnosti za modernog kompjuteraša i aktivnog gamera. Gamerska stolica može poslužiti kao domišljat, moderan i kvalitetan poklon vašem dežurnom informatičaru. Ergonomska gamerska stolica pravilno će poduprijeti kralježnicu te će osigurati pravilno sjedenje uz monitor ili laptop.

Kvalitetan radni stol također možete pronaći u JYSKovoj ponudi, a otkrijte i velik izbor uredskog namještaja kao što su komode, ormarići i ladičari te pronađite lampe kojima ćete sigurno stvoriti udoban i poticajan radni prostor.  Uredski namještaj pronađite u JYSKu na popustima u webshopu ili u našim trgovinama i tako zaokružite moderni radni kutak.


Ne zaboravite saznati malo više o pravilnom držanju i ergonomskom sjedenju na našem blogu.

VELIKI IZBOR GAMERSKIH STOLICA U JYSKu ZA GAMERE


U JYSKu imamo veliki izbor igraćih stolica od umjetne kože i mrežaste tkanine. Izaberite između crne, plave, sive, zelene, crvene i narančaste boje. Naše gaming stolice imaju mnoštvo sjajnih značajki koje će vam osigurati izuzetno ugodno i dugotrajno igranje igrica bez bolova u leđima ili vratu:

  • Podesivi jastuk
  • Mogućnost postavljanja naslona za ruke
  • Funkcija nagiba
  • Oslonac za noge
  • Podesiva visina
  • Prikladna funkcija zaključavanja
  • Kotači s mogućnošću kočenja


Ovisno o odabranom modelu, visina i dubina sjedala su različiti. Stoga budite sigurni da ciljate i odaberete pravi za vas.

ODABERITE PRAVU GAMING STOLICU ZA VIDEOIGRE


Jedan od preduvjeta za igranje bez bolova u leđima ili vratu jest igraća stolica koja se može prilagoditi individualnim potrebama. Provjerite ima li gaming stolica podesivo sjedalo, naslone za ruke i naslon za leđa.

Uz to, važno je da su tipkovnica, miš i zaslon na pravom mjestu i da gaming stol odgovara vašoj pravilno podešenoj stolici.