Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Plišane papuče kraj stolice u kupaonici
Kupaonska oprema u sivoj boji kraj umivaonika
Ručnici kraj bijele kupaonske opreme

Moderno opremljene kupaonice s wellness dojmom

Kupaonica pripada najčešće korištenim prostorijama našeg doma, a posvećujemo joj dodatnu pažnju zbog higijene. Organizirana kupaonica lako se koristi bez obzira na broj članova obitelji. JYSK ponuda za kupaonicu nudi vam kvalitetne kupaonske proizvode: pamučni ručnici, razne kutije za pohranu potrepština, posude, držači sapuna i posude za tekući sapun, čaše za četkice za zube, organizatori make-upa, kupaonske police, kupaonski tepisi i ostala kupaonska galanterija dio su naše bogate ponude.

Moderna kupaonica nije samo funkcionalna, već ima i poseban ugođaj za još bolji dojam. Kupaonski tepih, razna mirisna ulja, set ručnika koji će se uklopiti u stil uređenja vaše kupaonice te pokoji kućni ogrtač potražite u JYSKu i zaokružite dojam wellness kutka u vašoj kupaonici.

Pribor za kupaonice sa stilom

Neovisno o tome koji stil uređenja zagovarate, u JYSKu ćete zasigurno pronaći kupaonsku galanteriju koja će zadovoljiti vaš ukus. Naši kupaonski proizvodi dostupni su u različitim bojama, oblicima i dimenzijama. Odaberite za svoju kupaonicu jedan od naših kupaonskih tepiha ili prostirki za kadu, a uz njih možete izabrati i JYSK set ručnika u istoj boji.

Uz to, u JYSKu možete pronaći i udobne, mekane kućne papuče te ih uskladiti s kućnim ogrtačem jednake boje ili nijanse. Naši kućni ogrtači dolaze u različitim materijalnim poput frotira, pamuka ili poliesterskih mikrovlakana.