Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

SIKFORS
GESUNDA
BILLSTA

Moderne kupaonice s wellness dojmom

Kupaonica pripada najčešće korištenim prostorijama našeg doma, a posvećujemo joj dodatnu pažnju zbog higijene. Organizirana kupaonica lako se koristi bez obzira na broj članova obitelji. JYSK ponuda za kupaonicu nudi vam kvalitetne i popularne ručnike, razne kutije za pohranu potrepština, posude, držače sapuna, čaše za četkice za zube, organizatore make-upa, kupaonske police, kupaonske tepihe i ostale stvari.

Moderna kupaonica nije samo funkcionalna, već ima i poseban ugođaj za još bolji dojam. Kupaonski tepih, razna mirisna ulja, set ručnika koji će se uklopiti u stil uređenja vaše kupaonice te pokoji kućni ogrtač potražite u JYSKu i zaokružite dojam wellness kutka u vašoj kupaonici.

Pribor za kupaonice sa stilom

Neovisno o tome koji stil uređenja zagovarate, u JYSKu ćete zasigurno pronaći kupaonsku galanteriju koja će zadovoljiti vaš ukus. Naši su kupaonski proizvodi dostupni u različitim bojama, oblicima i dimenzijama. Odaberite za svoju kupaonicu jedan od naših kupaonskih tepiha ili prostirki za kadu, a uz njih možete izabrati i JYSK set ručnika u istoj boji.

Uz to, u JYSKu možete pronaći i udobne, mekane kućne papuče te ih uskladiti s kućnim ogrtačem jednake boje ili nijanse. Naši kućni ogrtači dolaze u različitim materijalnim poput frotira, pamuka, poliesterskih mikrovlakana te lana.