Fenjeri s lampicama ili svijećama za hygge ugođaj u domu

Fenjeri su vrlo elegantni, dekorativni elementi kojima unosimo posebnu atmosferu u naš dom, na terasu ili balkon. Klasičan fenjer u obliku krletke, minimalistička lanterna crne boje ili stakleni fenjer čekaju vas u JYSKu. 

Dostupni u crnoj, bijeloj i srebrnoj, bijeloj, natur i zlatnoj boji, s raznim opcijama okvira, teksturiranim staklom i rešetkastim detaljima, naši lampioni se uklapaju u svaki stil interijera. Koristite prave svijeće za autentičnu atmosferu ili istražite naš asortiman LED svijeća na stupu koje nude realističan plamen bez brige o opasnostima otvorenog plamena.

 

Kako dekorirati dom fenjerima

Ukrasni lampioni postavljaju se u prozore, na prozorske daske, na pod ili stol za romantičnu i toplu atmosferu u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, dvorištu, balkonu ili na terasi.

1. Viseći aranžman - objesite fenjere na nekoliko visina te dekorirajte visećim biljkama i trakama.

2. Podna dekoracija - istaknite pojedine dijelove doma prigušenom svjetlošću svijeće.

3. Blagdanski ugođaj - fenjerima stvorite posebnu, svečanu atmosferu prilikom Božića ili na važnim svečanostima poput vjenčanja, krstitki i ostalih većih proslava.

4. Unutarnja rasvjeta - nježna i intimna atmosfera u trenu se postiže postavljanjem fenjera s upaljenim svijećama u domu.

Nadalje, ako se odlučite za LED svijeće, nećete se morati brinuti o plamenu i sigurnosti vas i vaših ukućana. Naši su fenjeri vrlo kvalitetni, dugotrajni te će obogatiti bilo koji prazni kutak vašeg doma i ujedno vizualno povećati prostoriju, otkrijte našu ponudu fenjera u crnoj, zlatnoj, bijeloj i natur boji.

Bez obzira na vaše preferencije, u našoj kolekciji fenjera pronaći ćete savršeno rješenje za stvaranje tople i ugodne atmosfere u svom domu.