Šarmantan šankerski namještaj: barske stolice i stolovi

Barske stolice i barski stolovi, namještaj "na visokoj nozi", idealni su za podizanje dojma u kuhinji, blagovaonici ili kao kućni minibar modernog dizajna. Šankerski namještaj koristite umjesto blagovaonskog seta ili za zabavu s prijateljima uz čašu vina ili koktel. JYSK barske stolice i stolovi dostupni su od različitih materijala - npr. metala - i s različitim vrstama sjedala - od plastike, kože ili tapecirane tkanine s naslonom ili bez njega. Izaberite između nogu od drva ili čelika. Kupite lijep barski set koji odgovara uređenju vašeg doma i koji vam je također udoban. Istražite naš asortiman i pronađite izvrsnu ponudu.

9 proizvodi
    9 proizvodi

    Barski stol i stolice za vaš kućni party

    Barski stolovi idealni su i za svečane prigode. Bilo da slavite vjenčanje, rođendan ili domjenak, visoki stol lako se sastavlja. Zamislite goste s pićem u ruci, okupljene oko barskog stola s grickalicama i svijećama kao dekoracijom. Ispijanje pića u stojećem položaju poziva na kretanje i olakšava druženja i razgovor. Šankerski namještaj može biti dobro rješenje ako imate ograničen prostor. Minibar odnosno ormarić za piće super je rješenje ako planirate manji kutak za druženje u svojem prostoru.

    Trebate inspiraciju za sljedeću zabavu? Pročitajte naš blog i nadahnite se: Iskoristite dizajn street food štandova na svojoj terasi uz kauče od paleta i barske stolove.