Kauč na razvlačenje za svaki dnevni boravak

Kauč na razvlačenje fleksibilno je rješenje koje vam omogućuje da maksimalno iskoristite dostupan prostor u svome domu ili stanu. Kutne garniture na rasklapanje idealan su kauč danju i krevet noću, stoga vam ovaj komad namještaja zaista pruža fleksibilnost dviju funkcija u jednom. Trosjed na razvlačenje praktičan je i funkcionalan u sobama u kojima ima malo prostora i zato je idealno rješenje za gostinjske sobe, dječje sobe ili studentske stanove.

Širok izbor dvosjeda i trosjeda na razvlačenje u JYSKu je u skandinavskom stilu - birajte između različitih modela, veličina i materijala, uključujući modele s punjenjem od hladne pjene ili s oprugama. Navlake od dugotrajnih poliesterskih vlakana, pamuka, mikrovlakana i drugih materijala dio su naših kutnih garnitura.

Kauči u JYSKu univerzalnih su boja: siva, bež, crna, smeđa ili vedrija plava, zagasita narančasta, zelena i još mnoge druge boje savršeno će se uklopiti u vaš dnevni boravak.

34 proizvodi
  34 proizvodi

  Kauči na razvlačenje

  Kutna garnitura na razvlačenje ima brojne prednosti

  Tajna uspješnog uređenja manjeg interijera jest pronaći namještaj s nekoliko funkcija koje djelomično štede na porstoru, a dijelom vam mogu pomoći u održavanju vašeg doma urednim. 

  Općenito, kauč na razvlačenje ili sofa na razvlačenje fleksibilno su rješenje koje vam omogućuje da iskoristite prostor u svojem domu bez ugrožavanja njegove estetike i kvaliteta.

  Mnogi kauči na rasklapanje u našem asortimanu slični su običnim kaučima i stoga su idealni kao alternativa kauču u dnevnoj sobi kod kuće i u vikendici, gdje nikada ne možete imati previše kreveta. Zato je veoma važno da udobnost ovog komada namještaja bude jednako dobra i noću i danju. Također sofu na razvlačenje možete koristiti u gostinjskoj sobi ili dječjoj sobi.

  Ako vi ili vaši gosti osjetite da je na samom kauču teško spavati, rješenje bi moglo biti stavljanje nadmadraca prije spavanja. Nakon upotrebe zajedno s posteljinom i jastucima jednostavno ga pospremite u prostor za odlaganje vaše kutne garniture.

  Jedna od prednosti takvog funkcionalnog namještaja jest i to što je vrlo povoljno rješenje, jer ne ulažete u kupovinu kreveta i kauča odvojeno.