Umjetne biljke u tegli - bezbrižna dekoracija

Umjetne biljke vrlo su lijepi ukrasni detalji koji stvaraju življu i ljepšu atmosferu u svakom domu. Umjetne biljke idealno su rješenje za vas ako nemate vremena za zalijevanje i održavanje - jednostavno ga pobrišite vlažnom krpom kako bi izgledalo svježe.

Umjetno cvijeće unosi dozu prirode u vaš dom: postavite ga u tegle ili vaze kako biste ukrasili svoje police, noćne ormariće, prozorske daske, komode i vitrine.

19 proizvodi
    19 proizvodi

    Cvijeće i biljke koje neće uvenuti

    Popularni trend u uređenju interijera je ukrašavanje doma zelenilom. Stoga, uredite svoj dom prekrasnim zelenim biljkama i cvijećem različitih boja. Biljke daju život i toplinu svakom prostoru te imaju umirujući učinak u svakom kućanstvu. 

    Nadalje, uz umjetno, plastično cvijeće, ne morate brinuti o njihovom zalijevanju i izlaganju sunčevoj svjetlost. Samo ih postavite u dekorativne vaze i posude, te ukrasite svoj dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, blagovaonicu ili radnu sobu.

    Velik izbor umjetnih biljaka u raznim nijansama zelene boje te prekrasne cvjetove u ljubičastoj, ružičastoj i žutoj boji pronaći ćete u JYSKu. Iako su biljke izrađene od plastike, vrlo su kvalitetne i izgledaju poput pravih te će malo tko primijetiti da se radi o umjetnim biljkama.