Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je BESPLATNA!

Dani vrtnog namještaja - Uštedite 20-40%

Odgovornost

Kao velika međunarodna tvrtka, u kontaktu smo s tisućama kupaca, zaposlenika i dobavljača. Svjesni smo da naše aktivnosti i postupci utječu na okoliš i da zbog toga imamo veliku odgovornost.

Naša odgovornost nije ograničena samo na vlastite zaposlenike. Ona pokriva i ljude zaposlene kod naših dobavljača širom svijeta, kao i naš okoliš.

Ključno je da se kao kupac osjećate sigurno znajući da su proizvodi koje kupujete u JYSKu proizvedeni uz poštivanje ljudi, životinja i okoliša.

Naš rad uz primjenu korporativne društvene odgovornosti trajni je proces i vjerujemo da su suradnja, dijalog i angažman put ka unaprjeđenju kada je u pitanju poboljšanje društvenih i okolišnih uvjeta.

Naš Kodeks ponašanja za dobavljače, kojeg svi dobavljači moraju prihvatiti i poštivati, sadrži pravila i smjernice za očuvanje okoliša, klime, zaštitu životinja, sigurnosti proizvoda te unapređenje etičkih i društvenih uvjeta.

UN-ovi ciljevi za održivi razvoj

Tijekom 2019. godine intenzivno smo radili na UN-ovim ciljevima održivog razvoja kako bismo osigurali da se naš angažman vezano za održivost podudara s područjima na kojima imamo najveći utjecaj kroz naš lanac vrijednosti.

Na temelju tog rada odabrali smo nekoliko globalnih ciljeva koji su od ključne važnosti za naš rad na održivosti: 6 (čista voda i sanitarno-higijenske mjere), 8 (dostojanstveni rad i ekonomski rast), 12 (odgovorna potrošnja i proizvodnja), 13 (klimatske promjene) i 15 (život na kopnu).