Vrtni jastuci za stolice, garniture, klupe i ležaljke

JYSK vrtni jastuci različitih oblika i punjenja će svaki namještaj učiniti privlačnijim i udobnijim. Jastuci za vrtne stolice iz JYSKa dolaze u nekoliko modela: jastuci za ležaljke, jsatuci za stolice s visokim i niskim naslonom, jastuci za podesive stolice, jastuci za sjedalo. 

Novi vrtni jastuci odlično su rješenje za jednostavnu promjenu izgleda postojećeg vrtnog namještaja. Mnoštvo dostupnih boja i uzoraka olakšat će vam postizanje željenoga stila. Bez obzira na to je li vam draži klasični izgled s crnim, elegantnim vrtnim jastucima ili moderan i živopisan stil s puno boja, u JYSKu ćete zasigurno pronaći ono što tražite, i to po povoljnoj cijeni. Ako želite da vaši vrtni jastuci godinama zadrže besprijekoran izgled, predlažemo vam kupnju kutija ili sanduka za jastuke, koji će vam, osim zaštite jastuka, olakšati i pospremanje terase ili dvorišta.

    Novim vrtnim jastucima do modernijeg vrtnog namještaja

    Novi vrtni jastuci su vrlo jednostavno i jeftino rješenje za osvježenje cjelokupnog izgleda vašeg vrta ili terase. Odaberite između klasičnim vrtnih jastuka tamnih boja ili pak modernih jastuka u bojama poput plave ili ružičaste.

    Vrtni jastuci za ležaljke

    Nakon pomno odabrane JYSK vrtne ležaljke, savjetujemo vam kupnju i odgovarajućeg jastuka koji će pratiti dužinu ležaja, a vama pružiti vrhunsku udobnost i potporu. Od boja u ponudi imamo neutralne boje poput crne i sive, koje će se izvrno slagati s bilo kojim materijalom vaše JYSK ležaljke.