Vrtni jastuci za stolice, garniture, klupe i ležaljke

JYSK vrtni jastuci različitih oblika i punjenja će svaki namještaj učiniti privlačnijim i udobnijim. Jastuci za vrtne stolice iz JYSKa dolaze u nekoliko modela: jastuci za ležaljke, jastuci za stolice s visokim i niskim naslonom, jastuci za podesive stolice, jastuci za sjedalo. 

Novi vrtni jastuci odlično su rješenje za jednostavnu promjenu izgleda postojećeg vrtnog namještaja. Mnoštvo dostupnih boja i uzoraka olakšat će vam postizanje željenoga stila. Bez obzira na to je li vam draži klasični izgled s crnim, elegantnim vrtnim jastucima ili moderan i živopisan stil s puno boja, u JYSKu ćete zasigurno pronaći ono što tražite, i to po povoljnoj cijeni. Ako želite da vaši vrtni jastuci godinama zadrže besprijekoran izgled, predlažemo vam kupnju kutija ili sanduka za jastuke, koji će vam, osim zaštite jastuka, olakšati i pospremanje terase ili dvorišta.

46 proizvodi
  46 proizvodi

  Podesive stolice

  Jastuci koji osvježavaju vrtni namještaj

  Jastuci za vrtnu garnituru predstavljaju jednostavno i povoljno rješenje ako želite osvježiti izgled svog vrta ili balkona. S bogatim izborom boja i uzoraka, možete stvoriti stil koji vam najbolje odgovara. Bez obzira da li preferirate klasičan izgled s elegantnim crnim jastucima ili moderan i energičan s šarenim varijantama, u JYSKu ćete pronaći ono što tražite. A kada birate jastuke za svoj vanjski prostor, važno je uzeti u obzir veličinu i oblik vašeg namještaja te prostor na kojem će se koristiti. Bez obzira na to imate li manji balkon ili prostranu terasu, važno je pronaći jastuke koji odgovaraju vašim potrebama.

  Produžite vijek trajanja uz kutiju za jastuke

  Kada birate jastuke, razmislite o debljini i obliku koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Deblji jastuci pružaju veću udobnost, ali mogu podići visinu sjedenja. Stoga je važno provjeriti visinu vašeg vrtnog stola kako biste osigurali optimalno sjedenje. Ako želite da vaši vrtni jastuci zadrže svoj izgled godinama, razmislite o kupnji kutije za jastuke. Osim što čuva jastuke, kutija olakšava i brzo čišćenje nakon dana provedenog u vrtu.