Moderna kupaonska galanterija za urednu kupaonicu

Kupaonica je prostor koji vrlo jednostavno i povoljno možemo osvježiti dodavanjem nove kupaonske opreme i različitih ukrasnih predmeta. Kupaonska galanterija je u JYSKu jedna od najpopularnijih kategorija artikala, a kod nas ćete naći sve što vam je potrebno za uređenje i opremanje kupaonice: kukice, držače za sapune, čaše za četkice za zube, stalke za wc papir, police, dozatore tekućeg sapuna, mirisna ulja i još mnogo toga. Oprema za kupaoncu unosi red u vašu kupaonicu: neka vam sve higijenske potrepštine i sredstva za uljepšavanje budu nadohvat ruke s pomoću naših visećih spremišta, organizatora, kutija za nakit i kozmetiku, kozmetičkih torbica te različitih posuda za pohranu sitnica.

  Oprema za kupaonicu - Dodatna oprema

  Set za njegu tijela VIK 5 kom/set
  17,50 kn/set
  30,- /set
  UŠTEDA 42%
  Kućna vaga MORUP tjel. težina 150kg/100g
  100,- kn/kom.
  150,- /kom.
  UŠTEDA 33%

  Kupaonska galanterija na policama za lakše snalaženje u kupaonici

  Kako su kupaonice uglavnom manje prostorije, vrlo je važno da svaki dekorativni element koji u njih unosimo, bude ujedno i funkcionalan. Primjerice, police su uvijek dobrodošao komad namještaja pri opremanju i uređenju prostorija manje kvadrature, ili ondje gdje nedostaje prostor za pohranu i odlaganje stvari.

  Stoga, JYSK je za vas priremio različite kupaonske police, koje će vam olakšati odlaganje higijenskih potrepština poput šampona, gelova za tuširanje, sapuna te losiona za tijelo. Nudimo vam police različitih materijala poput nehrđajućeg čelika, plastike i metala, a naše viseće police su praktične za montiranje unutar tuš kabine ili pak iznad kade.