Kvalitetne fotelje za čitanje i odmor uz seriju

Najudobnija fotelja za vas čeka vas u JYSKu, i to po povoljnoj cijeni! Uživajte u tišini s novinama u ruci i šalicom kave u blizini u JYSKovoj modernoj fotelji. Moderan naslonjač ne omogućuje samo optimalno opuštanje, već se i stilski uklapa u vaš dom. Bez obzira na to je li vam najudobnije u modernoj fotelji ukusnog dizajna koji dopunjava izgled vaše dnevne sobe, u mekanom i elegantnom naslonjaču ili tražite masažne fotelje, u JYSKu ćete sigurno pronaći ono što tražite.

JYSK nudi opsežan asortiman fotelja. Imamo fotelje s podesivim naslonom za leđa, fotelje koje se ljuljaju, modele s popratnim tabureima i fotelje za masažu. Naše fotelje dostupne su u različitim stilovima i bojama, tako da bez obzira na to je li vam draži moderni izgled kože ili mekši, tkaninom tapecirani naslonjač, sigurno ćete pronaći namještaj za odmor koji je u skladu s vašim ukusom.

Par savjeta prije nego što kupite fotelju

Fotelja ima nekoliko faktora koje trebate uzeti u obzir prije kupovine. Za koju namjenu je kupujete? Koliko prostora imate? Treba li vaš prostor biti uredan ili praktičan? Evo nekoliko bitnih točaka koje morate imati na umu:

  • Visok naslon za leđa dobar je izbor ako želite sjediti uspravno i pravilno - bolji je za leđa i vrat.
  • Fotelje s naslonom za ruke pružaju dobru udobnost, ali zauzimaju više prostora.
  • Fotelje s funkcijom naginjanja, tabureom ili ugrađenim produžetkom za noge zahtijevaju puno prostora ispred i iza fotelje.
  • Dobro razmislite o dizajnu fotelje ako želite da se uklopi u drugi namještaj.
  • Izgled kože izrađen je od praktične i izdržljive umjetne kože. Lako se čisti krpom, ali može vam biti hladno sjediti na njoj, stoga nabavite dodatni jastučić za stolicu.
  • Fotelje od tkanine su mekane i dostupne u zanimljivim bojama. Mogu biti nepraktične jer su osjetljive na mrlje, teže se čiste, ali se to može preventivno spriječiti impregnacijom tekstila.
  • Što je fotelja tamnija, to je praktičnija za održavanje. Imajte na umu, međutim, da se kauč od tamne tkanine vremenom može izlizati i izblijediti od sunca.