Nadmadraci - idealni za dodatnu udobnost i očuvanje madraca

Kvalitetni nadmadraci idealno su rješenje za zaštitu madraca te dodatnu udobnost pri spavanju. JYSK nadmadrac postavite kao zaštitni sloj na svoj madrac s oprugama ili pjenom. Osim zaštite, nadmadraci će vam pružiti i visoku razinu udobnosti te mogu ublažiti nedostatke pretvrdog ili premekanog madraca. Osim nadmadracima, madrace možete očuvati i posebnim zaštitama za madrace koje imamo u ponudi. Zaštita za madrac izgleda kao deblja štep-deka i produljit će trajnost vašeg nadmadraca i očuvati ga od prljavštine i mrlja, a imaju elastične trake na rubovima.

Na našoj web-stranici i u JYSK trgovinama pronaći ćete veliki izbor nadmadraca i zaštita za madrace različitih veličina, visoke kvalitete i po povoljnim cijenama jer su često na akciji. Obratite se našem stručnom osoblju za savjet u skladu s vašim navikama spavanja.

Povećajte udobnost s dodatnim slojem na madracu

Nadmadraci pružaju dodatnu udobnost i mogu kompenzirati tvrdoću ili mekoću vašeg postojećeg madraca. Oni su dizajnirani da se prilagode tijelu, pružeći optimalnu potporu i smanjenje pritiska. Nadmadrac može biti koristan dodatak ako niste potpuno zadovoljni svojim trenutnim madracem, a ne želite investirati u novi madrac.

Zaštita i produženje životnog vijeka madraca

Postavljanjem nadmadraca na vaš madrac, ne samo da produžujete njegovu trajnost i održavate oblik, već i stvarate higijenski čišći okoliš za spavanje. Nadmadrac upija dio tjelesnog znoja koji otpuštate tijekom noći, što također doprinosi produženju životnog vijeka samog madraca jer sprječava da znoj dođe u direktan kontakt s njim.

Njega i održavanje

Koliko dugo će vaš madrac trajati? I što možete učiniti da produžite njegov životni vijek?

Trajanje madraca ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući kvalitetu, težinu, izlučivanje znoja i redovito čišćenje. Važno je za vašu udobnost i higijenu spavati na kvalitetnom madracu te redovito ga održavati. Općenito, preporučujemo zamjenu madraca svakih 10-12 godina kako biste osigurali kvalitetan san.

Za dodatne savjete i smjernice o održavanju vašeg madraca, pročitajte naš vodič. A ako niste sigurni koji nadmadrac odabrati, pročitajte ovaj vodič ili posjetite najbližu JYSK trogvinu. Tamo vam naši stručnjaci stoje na raspolaganju s korisnim savjetima za dobar san. Ondje možete isprobati različite nadmadrace i testirati udobnost prije konačne kupnje.

Veličine naših nadmadraca

Veličine nadmadraca koje ćete naći u JYSKu odgovaraju dimenzijama madraca iz naše ponude. 

  • Nadmadrac standardnih dimenzija je 90x200 cm, koji su prikladni za krevete za jednu osobu. Također imamo par modela veličine 80/90x200, 85x195 i 90x190 te 90x200 cm.
  • Veličina 120x200 cm odgovara proširenom single krevetu.
  • Veličina od 140x200 cm odgovara krevetima za "jednu i pol osobu" odnosno "person i pol".
  • Nadmadrac veličine 160x200 cm odgovara popularnim "queen size" krevetima.
  • Nadmadraci od 180x200 cm su pak predviđeni za bračne krevete, takozvane "king size".