Mali i lagani tepisi i staze za veću udobnost doma

Tepisi manjih dimenzija i staze sve su popularnije u dizajnu interijera. Mali sagovi stanu u većinu prostorija, ne zauzimaju puno prostora te nikako neće izgledati glomazno s obzirom na kvadraturu pojedine prostorije.

Odabrani modeli naših sagova imaju i protukliznu podlogu od lateksa, a ako se odlučite za onaj bez protuklizne podloge, svakako nabavite dodatnu podlogu protiv klizanja iz naše ponude.

Pranje i održavanje laganih tepiha

Ne podnose svi naši tepisi strojno pranje. No neki od naših sagova su vrlo zahvalni za održavanje te bez problema podnose pranje na 30 stupnjeva te sušenje u sušilici rublja. 

Prije pranja svakako provjerite specifikacije na etiketi pojedinog proizvoda te slijedite njihove upute za pranje. Naravno, svi se naši tepisi bez problema mogu usisavati.

Manji tepisi od raznih materijala

JYSK vam nudi bogatu ponudu malih tepiha: rustikalne prostirke od jute s resama, mekane pamučne tepisone, kombinacije s poliesterskim vlaknima te tepihe od kože. Ovakve su prostirke, zbog svojih dimenzija, idealne za uže prostore poput hodnika, kuhinja ili pak kupaonica.

Osim navedenih prostorija, vrlo će efektno izgledati i u spavaćoj sobi pored kreveta ili u vašoj vikendici, a pogotovo oni rustikalnog, prirodnog izgleda od jute ili pak s popularnim resicama. Naši tepisi dolaze u raznim materijalima poput poliestera, pamuka i jute te s raznim motivima i uzorcima koji će dodatno uljepšati vaš prostor. Odaberite klasični crni, sivi ili bijeli tepih ili pak tepih u ružičastoj, bež, plavoj ili šarenoj boji.