Mali, lagani tepisi za dom iz snova

Tepisi manjih dimenzija te lagani tepisi su sve popularniji u dizajnu interijera. Mali sagovi stanu u većinu prostorija, ne zauzimaju puno prostora te nikako neće izgledati glomazno s obzirom na kvadraturu pojedine prostorije. JYSK vam nudi bogatu ponudu malih tepiha: rustikalne prostirke od jute s resama, mekane pamučne tepisone te tepihe od umjetne kože. Ovakve su prostirke, zbog svojih dimenzija, idealne za uže prostore poput hodnika, kuhinja ili pak kupaonica.

Osim navedenih prostorija, vrlo će efektno izgledati i u spavaćoj sobi pored kreveta ili u vašoj vikendici, a pogotovo oni rustikalnog, prirodnog izgleda od jute ili pak s popularnim resicama. Naši tepisi dolaze u raznim materijalima poput poliestera, pamuka i jute te s raznim motivima i uzorcima koji će dodatno uljepšati vaš prostor. Odaberite klasični crni, sivi ili bijeli tepih ili pak tepih u ružičastoj, zelenoj, plavoj ili šarenoj boji. 

Nadalje, neki od naših sagovi imaju i  protukliznu podlogu od lateksa, a ako se odlučite za onaj bez protuklizne podloge, predlažemo vam da investirate u dodatnu podlogu protiv klizanja iz naše ponude.

Tepisi - Mali tepisi