Tepisi različitih modela, veličina i materijala

Tepisi će svaku prostoriju učiniti potpunijom i toplijom te su vrlo važan dekorativni element prilikom uređenja interijera. Tepisi vrlo često predstavljaju glavni estetski adut dnevnoga boravka, u JYSKu pogledajte širok izbor sagova različitih stilova, dimenzija, boja i materijala.

Protuklizne podloge za tepihe su izvrsno rješenje za one lakše i tanje prostirke postavljene u hodniku, predsoblju ili pak kupaonici. JYSK vam nudi tepihe koji su prikladni za bilo koju prostoriju u vašem domu - dnevnu sobu, dječju ili tinejdžersku sobu, kuhinju, blagovaonicu, hodnik ili radnu sobu. Ne zaboravite i naš velik izbor kupaonskih tepiha.

  Tepisi - Mali tepisi

  Tepisi - Unut./vanj. tepisi

  Tepisi - Veliki tepisi

  Tepih KYSTMAURE 140x200 natur/crna
  200,- kn/kom.
  369,- /kom.
  UŠTEDA 46%
  Samo u trgovini
  Tepih GLORIOSA 140x200 natur
  300,- kn/kom.
  599,- /kom.
  UŠTEDA 50%
  Samo u trgovini
  Tepih STORMHATT umj. krzno 140x200 smeđa
  400,- kn/kom.
  849,- /kom.
  UŠTEDA 53%
  Tepih AKSFRYTLE 135x190 prlj.bijela
  450,- kn/kom.
  899,- /kom.
  UŠTEDA 50%
  Tepih VILLEPLE 130x193 siva
  500,- kn/kom.
  649,- /kom.
  UŠTEDA 23%
  Tepih VILLEPLE Ø180 siva
  600,- kn/kom.
  799,- /kom.
  UŠTEDA 25%
  Tepih GEDEBLAD 140x200 bež
  900,- kn/kom.
  1199,- /kom.
  UŠTEDA 25%

  Tepisi za unutarnju i vanjsku uporabu

  Tepisi, osim što stvaraju ugodnu i toplu atmosferu u vašem dnevnom boravku ili pak nekoj drugoj prostoriji, također upotpunjuju i vaše terase i dvorišta. Tepisi za vanjsku uporabu doprinijet će ugodnoj atmosferi na vašoj terasi ili balkonu, a vašim stopalima neće biti hladno do ispijate kave na terasi. Osim dekorativne, vanjski tepisi imaju i funkcionalnu ulogu - postavite ih pred vrata terase ili na izlazu u dvorište, kako biste uklonili prljavštinu s vaše obuće prije ulaska u kuću.

  JYSKovi tepisi za vanjsku i unutarnju primjenu mogu se koristiti na otvorenom i, naravno, u zatvorenom prostoru. Odaberite tepih koji će odgovarati vašim potrebama te ga naručite preko naše web-stranice ili posjetite vama najbližu JYSK trgovinu!

  Razni uzorci tepiha

  Uzorci iz naše bogate ponude tepiha zasigurno će odgovarati različitim stilovima uređenja. Birajte između orijentalnih, geometrijskih, rustikalnih te minimalističkih uzoraka i modela. Nadalje, u JYSKu možete pronaći i mekane te čupave tepihe, ali i prostirke od jute koje su prikladne i za vanjsku uporabu, primjerice za terase, balkone ili dvorišta.