Tepisi različitih modela, veličina i materijala

Tepisi za pod svaku će prostoriju učiniti potpunijom i toplijom te su vrlo važan dekorativni element prilikom uređenja interijera. Podni tepisi vrlo često predstavljaju glavni estetski adut dnevnoga boravka, u JYSKu pogledajte širok izbor sagova različitih stilova, dimenzija, boja i materijala.

Protuklizne podloge za tepihe su izvrsno rješenje za one lakše i tanje prostirke postavljene u hodniku, predsoblju ili pak kupaonici. JYSK vam nudi tepihe koji su prikladni za bilo koju prostoriju u vašem domu - dnevnu sobu, dječju ili tinejdžersku sobu, kuhinju, blagovaonicu, hodnik ili radnu sobu. Ne zaboravite i naš velik izbor kupaonskih tepiha.

41 proizvodi
  41 proizvodi

  Mali tepisi

  FLATSIVTepih FLATSIV 65x140 bež
  25,- €/kom.
  44,99 € /kom.
  VILLEPLETepih VILLEPLE 80x150 bež
  27,50 €/kom.
  39,99 € /kom.

  Tepisi za podove u kući i na balkonu ili terasi

  Tepisi, osim što stvaraju ugodnu i toplu atmosferu u vašem dnevnom boravku ili pak nekoj drugoj prostoriji, također upotpunjuju i vaše terase i dvorišta. Tepisi za vanjsku uporabu doprinijet će ugodnoj atmosferi na vašoj terasi ili balkonu, a vašim stopalima neće biti hladno do ispijate kave na terasi. Osim dekorativne, vanjski tepisi imaju i funkcionalnu ulogu - postavite ih pred vrata terase ili na izlazu u dvorište, kako biste uklonili prljavštinu s vaše obuće prije ulaska u kuću.

  JYSKovi tepisi za vanjsku i unutarnju primjenu mogu se koristiti na otvorenom i, naravno, u zatvorenom prostoru. Odaberite tepih koji će odgovarati vašim potrebama te ga naručite preko naše web-stranice ili posjetite vama najbližu JYSK trgovinu!

  Razni uzorci sagova

  Uzorci iz naše bogate ponude sagova zasigurno će odgovarati različitim stilovima uređenja. Birajte između orijentalnih, geometrijskih, rustikalnih te minimalističkih uzoraka i modela. Nadalje, u JYSKu možete pronaći i mekane te čupave tepihe, ali i prostirke od jute koje su prikladne i za vanjsku uporabu, primjerice za terase, balkone ili dvorišta.