Prozirne zavjese za eleganciju u interijeru

Prozirne zavjese idealan su odabir za prozore u dnevnoj sobi - one će vam omogućiti privatnost, donekle ublažiti prodor svjetlosti, ali istodobno dopustiti sunčevim zrakama da ispune vaš dom prirodnom svjetlošću.

Tanke, prozirne zavjese iz JYSKa dolaze u raznim veličinama i debljinama te bojama i uzorcima. Za vas smo pripremili cvjetne, točkaste, čipkaste uzorke i prirodne motive, zavjese na pruge te klasične, jednobojne zavjese koje će se s lakoćom uklopiti i svaki stil uređenja. Od boja možete birati između prljavo bijele, izgled lana, srebrne, bež, bijele, sive te ljubičaste boje.

Tanke zavjese za sve prostorije u domu


Naše gotove zavjese odgovaraju svakoj prostoriji u vašem domu. Tanka zavjesa idealna je za korištenje kao zavjesa za kuhinju ili dnevnu sobu. Objesite svoje zavjese u slojevima i stvorite moderan dom u kojem je lako prilagoditi svjetlo. Zavjese koje slojevito složite omogućuju vam da zadržite svjetlost u prostoriji, a istodobno skrivaju od znatiželjnih pogleda. Upotrijebite jednu od naših prozirnih zavjesa u sredini prozora da svjetlost obasja vaš dom. U spavaćoj sobi probajte kombinirati tanku zavjesu sa teškom zavjesom za zamračivanje, ili rolo zavjesom odnosno sjenilom da stvorite idealno okruženje za neometan san.

Pročitajte više o odabiru zavjesa i održavanju u našim vodičima: