Kvalitetne deke za svako doba godine

Deke za kauč pružaju neodoljivu udobnost u hladnom dijelu godine te su nezaobilazan detalj kada uređujemo dom, a osobito dnevne boravke. Mekana dekica, šalica toplog napitka te omiljena knjiga ili film mnogima je ideja savršenog opuštanja u domu. Osim u dnevnoj ili spavaćoj sobi, deke možete koristiti i u ljetnim danima na terasi ili pak u dvorištu tijekom hladnijih, ljetnih noći. 

Vunene deke, štep-deke kao pokrivači, deke od poliesterskih vlakana te čupavci i mekane dekice od umjetnoga krzna i pliša dio su JYSKove raznovrsne ponude. Naši pokrivači i čupavci dolaze u različitim bojama - izaberite neku od jednobojnih deka poput plave, smeđe, krem, sive, bijele ili ružičaste boje, a u ponudi imamo i šarene deke različitih uzoraka. Naručite svoje najdraže dekice za kauč online ili pak posjetite vama najbliži JYSK!

Meke dekice za kauč i svaki stil uređenja interijera

Ukrasni, a ujedno i funkcionalni detalji poput deka su uvijek dobar izbor prilikom uređenja spavaće, dnevne ili pak dječje sobe. Naš široki izbor pokrivača i mekanih dekica će zasigurno osvježiti vaš prostor te ga učiniti ugodnijim, intimnijim i svakako toplijim. Naše deke neutralnih boja će se sasvim sigurno uklopiti u bilo koji stil uređenja - klasični, minimalistički, moderni ili pak romantični stil. Birajte koja vam se dimenzija sviđa: 120x160, 130x160 cm, 130x170 cm, 135x195 cm, 140x200 cm, 200x220 cm ili 220x240 cm.

Odaberite deku koja vam se najviše sviđa te ju postavite na vašu najdražu fotelju, trosjed, dvosjed te krevet u spavaćoj ili dječjoj sobi.