Ormari - kvalitetni i praktični za svu vašu garderobu

Ormari olakšavaju održavanje reda u spavaćoj sobi jer svu odjeću možete držati uredno na jednom mjestu. Dvokrilni, trokrilni, pa i četverokrilni ormari različitih veličina i modela čekaju vas u JYSK webshopu ili JYSK trgovinama. Garderobni ormari iz naše ponude skandinavskog su dizajna, a uz povoljne cijene možete nabaviti ormare sa zaokretnim vratima, kliznim vratima, s ladicama ili ugrađenim zrcalom.

JYSKovi ormari izrađeni su od hrastova, crnog ili bijelog furnira, a imamo i ormare od tkanine - one su prikladni za npr. vikendice ili kamp prikolice kao dodatni prostor u sobi ili ormaru, koji se lako premješta.

Osim što su namijenjeni za spavaće sobe, ormari se mogu koristiti i u bilo kojoj prostoriji, poput hodnika, ureda ili sobe za goste. Odličan izbor garderobnih ormara i dodataka po razumnim cijenama čeka vas u JYSKu.

69 proizvodi
  69 proizvodi

  Ormari

  JENSLEVOrmar JENSLEV 96x176 hrast
  140,- €/kom.
  179,- € /kom.
  JENSLEVOrmar JENSLEV 145x176 hrast
  175,- €/kom.
  219,- € /kom.
  VELLERUPOrmar VELLERUP 200x200 bijela
  365,- €/kom.
  469,- € /kom.
  SATTRUPOrmar SATTRUP 151x219 bijela
  300,- €/kom.
  399,- € /kom.
  SATTRUPOrmar SATTRUP 201x219 bijela
  375,- €/kom.
  499,- € /kom.
  EVETOFTEOrmar EVETOFTE 143x220 hrast
  300,- €/kom.
  399,- € /kom.
  EVETOFTEOrmar EVETOFTE 180x220 hrast
  400,- €/kom.
  499,- € /kom.

  Dodaci za vaš postojeći ormar

  Ako kod kuće imate ormar koji biste mogli osvježiti, ne morate nužno ulagati u potpuno novi ormar. U JYSKu imamo puno pametnih dodataka koji vašem postojećem ormaru mogu udahnuti novi život. Police ili umetak za ormar u obliku košara odlično su rješenje za pohranu. Tako lako možete dobiti organizaciju ormara koji odgovara vašim potrebama. Različiti umetci savršeni su za primjerice čarape i donje rublje.

  Za većinu naših ormara možete kupiti i dodatne police u različitim veličinama.

  Trebate još više mjesta? Dodajte gornji ormarić

  Ne ustručavajte se i pronađite dodatni prostor u ormaru. Nabavite gornji ormarić koji se može postaviti na vaš ormar, ako imate neiskorišten prostor između ormara i stropa. Tako ćete brzo proširiti svoj ormar bez da zauzima veći prostor u sobi.