Prekrasne vaze za cvijeće i bukete

Vaze za cvijeće odličan su način da dodatno uljepšate i istaknete omiljeno cvijeće ili buket u vašem dnevnom boravku, kuhinji, blagovaonici ili pak spavaćoj sobi. Širok izbor vaza za bukete i cvijeće čeka vas u JYSKu, a zasigurno će naći neku koja će odgovarati vašem stilu uređenja interijera. Vaze su odličan poklon koji zaokružuje buket koji poklanjate dragoj osobi.

Nadalje, ako ne stižete voditi brigu o pravim biljkama, ne brinite, u JYSKu možete kupiti i umjetne biljke koje će u vaš dom unijeti dozu zelenila bez da morate uložiti vrijeme u njihovo održavanje. Pronađite najbolju ponudu vaza za cvijeće i pružite svom domu dozu prirodne živosti!

36 proizvodi
    36 proizvodi

    Vaze kao samostalan dekorativni element

    Vaze za cvijeće mogu poslužiti i kao ukrasni elementi bez cvijeća i biljaka. Istaknite svoj osobni stil i kreativnost pomoću lijepih i modernih vaza iz naše bogate ponude: birajte između klasične staklene vaze, porculana ili kamenine, materijala rustikalnog izgleda.

    U JYSKu imamo široki izbor vaza s raznim efektnim uzorcima te siluetnim oblicima. Takve su vaze idealni detalji za minimalistički uređene interijere. Nadalje, vašem domu možete na ovaj domišljat način dodati boju s nekoliko vaza za cvijeće u zelenoj, plavoj, ružičastoj ili pak srebrnoj boji. Keramičke, staklene, pletene ili porculanske vaze nađite u JYSKu.