Konzolni stolići za uljepšavanje dana

Konzolni stolići mogu stajati uza zid, te služe za odlaganje ključeva, kovanica, detalja ili kao stol za šminkanje. Ne zauzimaju puno prostora iako mogu unijeti novi život u prostoriju. Konzolni stolići stvaraju ugodnu atmosferu u dnevnoj sobi, ali su praktični i u hodnicima zbog svoje male širine i prikladnosti za većinu situacija. Ovi visoki stolovi u JYSKu imaju ladice ili prostor za košare, što ih čini praktičnim rješenjem za pohranu, osobito kao vaš stol za uljepšavanje. Konzolni stolić vam uvijek može poslužiti na ugodan način, bilo da ga koristite za šminkanje ili za odlaganje sitnih stvari za koje inače ne bi imali mjesta.

Konzolni stolići pozivaju vas da ostavite svoj osobni pečat dodavanjem dekorativnih predmeta kao što su svijeće, cvijeće, dodatna oprema, ukrasni predmeti, fenjeri ili nešto posve drugačije. Ovisno o tome što postavite na stolić, možete postići željeni stil u dnevnoj sobi, hodniku ili spavaćoj sobi kao stol za šminkanje.

Posjetite vama najbliži JYSK ili pregledajte našu ponudu online – sigurni smo da ćete pronaći konzolni stolić koji će dopuniti izgled vašega doma.