Stol za šminkanje, konzolni stol ili toaletni stolić - sve pri ruci

Konzolni stolići u idealnom slučaju stoje uza zid te služe za odlaganje ključeva, kovanica i osobnih stvari. Konzolni stol ne zauzima puno prostora, a donosi funkcionalnost u prostor. Konzolni stolići stvaraju ugodnu atmosferu u dnevnoj sobi, ali su praktični i u hodnicima zbog svoje male širine i prikladnosti za većinu situacija. Ovi visoki stolovi u JYSKu imaju ladice ili prostor za košare, što ih čini praktičnim rješenjem za pohranu, osobito kao vaš stol za šminkanje i uljepšavanje.

Posjetite vama najbliži JYSK ili pregledajte našu ponudu na JYSK.hr. Pronađite toaletni stolić koji će vam koristiti kao funkcionalan komad namještaja. 

Dekorirajte konzolni stolić

Konzolni stolići pozivaju vas da ostavite svoj osobni pečat dodavanjem dekorativnih predmeta kao što su svijeće, cvijeće, dodatna oprema, ukrasni predmeti, fenjeri ili nešto posve drugačije.

Ovisno o tome što postavite na stolić, možete postići željeni stil u dnevnoj sobi, hodniku ili - spavaćoj sobi kao stol za šminkanje, takozvani toaletni stolić.

Stol za šminkanje i uljepšavanje

U JYSKu pronađite par modela stolova za šminkanje u različitim materijalima i dizajnu. Savršeni su za sitnice ili ukrasne elemente kao i za praktično držanje šminke i nakita. 

Modeli konzolnih stolova

Konzolni stolovi dostupni su u bijeloj, crnoj, zlatnoj, sivoj i prirodnoj boji, a izrađeni su od hrasta, metala, punog bora ili bambusa