Vrtni trampolini sa zaštitnom mrežom za vesele trenutke

Trampolin je popularna razonoda na otvorenom, ne samo za djecu već i za odrasle. Vrtni trampolin za djecu sa zaštitnom mrežom za skakanje puni nas pozitivnom energijom, osigurava dobru zabavu te ćete se na kućnom trampolinu zasigurno dobro nasmijati te napuniti dobrom energijom. Podloge trampolina iz JYSKa kvalitetne su i izdržljive, a u ponudi imamo i neizostavne sigurnosne mreže odgovarajućih dimenzija.

Prednosti trampolina

Trampolin poziva na igru ​​pod vedrim nebom, a i dobra je prilika za djecu da predahnu od TV-a ili tableta i udahnu svježeg zraka. Mnogo je prednosti kupnje trampolina za vrt.

Vrtni trampolin može pozitivno utjecati na motoričke sposobnosti vaše djece te pomoći u jačanju fizičkog razvoja temeljenog na pokretima koji se izvode na trampolinu.

Pruža dobru tjelovježbu za djecu i odrasle, a može biti i zamjena za odlazak u teretanu.

Tjelesna aktivnost na trampolinu daje djeci bolju sposobnost učenja i izdržljivost jer uče kombinirati ravnotežu, koordinaciju i koncentraciju.

Pazite na pokrete jer biste se mogli ozlijediti.

Odaberite pravi trampolin i razmislite o sigurnosti

Trampolin je idealan za pozitivnu energiju i dobru tjelovježbu te je veliki hit među djecom i onima koji se vole dobro iskakati. Ovdje djeca mogu skakati, smijati se, prevrtati se i kratiti vrijeme uz zabavne igre. Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir kada ulažete u kućni trampolin, primjerice veličina trampolina. Mora odgovarati veličini vašeg dvorišta, ali mora odgovarati i djeci i odraslima. Važno je provjeriti preporučenu maksimalnu težinu osobe na trampolinu iz sigurnosnih razloga, jer na nekim trampolinima može skakati samo jedna osoba.

Također uložite u zaštitnu mrežu, bez obzira na to kupujete li trampolin koji se ugrađuje u tlu ili model koji stoji iznad zemlje. Potonji model lako je postaviti sami, dok zakopani trampolin može zahtijevati više stručne pomoći za iskopavanje i uklanjanje zemlje. Ako se odlučite za samostojeći trampolin, preporuča se da ga zaštitite od jakih oluja i vjetra.

U JYSK-u ćete uvijek pronaći visoke cijene i dobre ponude trampolina na otvorenom. Ne radimo kompromise po pitanju kvalitete i sigurnosti, stoga su svi trampolini u JYSK-u kvalitetno ispitani od strane priznatih instituta za ispitivanje.

Pročitajte naše savjete kako odabrati pravi trampolin.

JYSKovi trampolini

U našem asortimanu imamo trampoline i odgovarajuću dodatnu opremu za postizanje prave sigurnosti. Svi su naši trampolini crni, ali je zaštitna mreža dostupna u nekoliko boja, kao što su crna i siva.

U JYSKu ćete pronaći povoljne trampoline dobre kvalitete. JYSK trampolini su okrugli i dostupni s promjerom od 250 cm, 305 cm, 396 cm i 426 cm. Svi trampolini sastoje se od opruga od pocinčanog čelika, koje štite od habanja i hrđe, i rubne podloge od pjene s premazom od izdržljive gume, što ga čini otpornim na vremenske uvjete. Međutim, imajte na umu da ni naš trampolin ni zaštitna mreža nisu otporni na mraz.