Kvalitetni stolnjaci za blagovaonski stol

Stolnjaci igraju vrlo važnu ulogu u postavljanju i dekoriranju stola. Uz željeni stolnjak, odaberite i nadstolnjak te podmetače za tanjure kako biste zaštitili stolnjak od mrlja. Stolnjake ne morate koristiti samo onda kada vam u posjet dolaze gosti, već oni mogu biti u službi jednostavnog, a vrlo efektnog dekora u vašoj blagovaonici. Osim estetske funkcije, on imaju i izuzetno praktičnu funkciju jer štite vaš stol od prljanja i oštećenja.

  Tekstili za stol - Stolnjaci

  Stolnjak BLOMME Ø120 menta
  47,50 kn/kom.
  90,- kn /kom.
  6,30 € /kom.11,95 € /kom.
  UŠTEDA 47%
  Samo u trgovini

  Stolnjaci za različite prigode

  JYSK je za vas pripremio široki izbor stolnjaka različitih materijala i boja. Naša ponuda stolnjaka odgovara raznim prigodama, primjerice, raznim blagdanima, rođendanskim ili kakvim drugim zabavama, a u ponudi imamo i klasične stolnjake za svakodnevnu uporabu. Postavite svoj najdraži stolnjak na stol, čak i kad ne očekujete goste.

  Stolnjaci od nekoliko vrsta materijala

  U ponudi imamo pamučne, poliesterske te plastične stolnjake - PVC i vinilne stolnjake. U JYSKu ćete pronaći širok izbor klasičnih, plastičnih stolnjaka i elegantnih, platnenih stolnjaka za okrugle i četvrtaste blagovaonske stolove.