Zidni satovi i budilice za svaki dom

Zidni satovi cijenjen su dekor praznog zidova dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice ili spavaće sobe, funkcija im je nezamjenjiva. Budilica za vaš noćni ormarić, komodu u spavaćoj sobi ili kupaonski ormarić te zidni satovi raznih dizajna čekaju vas u JYSKu.

Birajte između analognih budilica ili digitalnih satova s nekoliko funkcija te satova u nekoliko dimenzija i oblika. Kupujte online u našem webshopu ili posjetite vama najbliži JYSK.

Osim što nam pomažu da budemo na vrijeme, satovi imaju i značajnu dekorativnu ulogu u našim domovima. Stolni ili zidni, svaki sat može uljepšati prostor na jedinstven način. Prilikom odabira sata važno je uzeti u obzir stil vašeg interijera i ostale elemente dekoracije kako biste stvorili harmoničan ambijent.

Funkcionalnost i estetika u jednom

Dok je praktična funkcija sata - praćenje vremena - za većinu ljudi prioritet, ne treba zaboraviti ni na estetski aspekt. U JYSKu nudimo širok izbor zidnih satova u raznim stilovima - od modernog i minimalističkog do klasičnog i vintage - tako da možete pronaći savršen primjerak koji će se uklopiti u vaš dom i odraziti vaš osobni ukus.

Uvijek u trendu

Ako ste osoba koja voli pratiti najnovije trendove u uređenju, ne brinite - JYSK nudi satove po pristupačnim cijenama, tako da možete bez problema osvježiti svoj dom bez većeg trošenja novca. Bez obzira da li tražite funkcionalan sat za dnevnu sobu, elegantan dodatak za spavaću sobu ili budilicu koja će vam ujutro ulijati energiju, u JYSKu ćete pronaći savršen sat za svoje potrebe.

Mijenja li se vaš stil često ili volite pratiti različite trendove u interijeru? U JYSKu zidni satovi dolaze u nekoliko dizajna i to po povoljnim cijenama.