Kolica s kotačićima, ormarići i zidni paneli

Manji komadi namještaja, poput kolica s kotačima i stalaka za cvijeće, uz veće komade namještaja kao što su zidni paneli, sobna pregrada ili ormarić, olakšavaju uređenje i organizaciju doma. Ne samo da pružaju dodatnu funkcionalnost, već unose stil i osobnost u svaki prostor. U JYSKovom asortimanu možete pronaći različiti namještaj koji će vam pomoći da optimalno iskoristite prostor, bilo da živite u prostranoj kući ili malom stanu. 
 

Za svakog ponešto

Stolići s kotačima omogućit će vam da u kuhinji ili kupaonici uvijek imate sav pribor nadohvat ruke, dok će u dnevnom boravku, ukrašeni omiljenim dekoracijama, ostaviti efekt modernog interijera. Sobna pregrada je idealna za odvajanje prostora i stvaranje privatnosti, dok će stalak za cvijeće podići vaše biljke na novu visinu i elegantno ih istaknuti. Ovi komadi namještaja ne samo da poboljšavaju funkcionalnost prostora, već i dodaju estetsku vrijednost, čineći vaš dom ugodnijim i organiziranijim.

Ormarić za pohranu i ormarići za pohranu

Ormarići za pohranu su neizostavan dio svakog doma, pomažući vam da uredno organizirate svoje stvari i održite prostor urednim. U JYSKovom asortimanu pronaći ćete razne modele ormarića koji su savršeni za pohranu različitih predmeta. Zidni ormarići su praktično rješenje za pohranu, posebno u manjim prostorima gdje je svaki kvadratni metar dragocjen. U JYSKu možete pronaći zidne ormariće koji se lako montiraju na zid i omogućuju vam da maksimalno iskoristite vertikalni prostor. Ovi ormarići su idealni za kupaonice, kuhinje ili hodnike, gdje možete pohraniti toaletne potrepštine, začine ili ključeve i sitne predmete.

Moderan i posložen prostor

Kolica s kotačima su svestrana i praktična rješenja za pohranu i organizaciju. Ova kolica omogućuju vam da lako premještate stvari po kući, čineći ih pristupačnima kada su vam potrebne.  A pomoći će vam i u organizaciji kuhinje, posluživanja i kao bar kolica ili čak u organizaciji kozmetike i sredstava za čišćenje.  Kolica s kotačima su savršen dodatak svakom domu, pružajući fleksibilnost i praktičnost u svakodnevnom životu. Stalci, kao što su mali stolići u dnevnom boravku, mogu biti izuzetno korisni za organizaciju i dekoraciju prostora. U JYSKu ćete pronaći razne stalke koji se mogu koristiti za postavljanje dekorativnih predmeta, knjiga ili čak kao dodatni prostor za odlaganje daljinskih upravljača i časopisa. Ovi stalci dolaze u različitim stilovima, od modernih do klasičnih, omogućujući vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašem interijeru. Stalci su praktični i estetski dodaci koji pomažu u održavanju urednosti i organiziranosti vašeg doma.

Zidni paneli i sobne pregrade

Zidni paneli su odličan način da dodate stil i funkcionalnost vašem prostoru. U JYSKovom asortimanu možete pronaći zidne panele različitih veličina (160x90, 200x90, 160x60, 200x60) koji mogu poslužiti kao uzglavlja kreveta ili dekorativni elementi na zidovima. Ovi paneli unose dodatni stil u spavaću sobu i mogu se koristiti kao 'headboard', stvarajući elegantan i sofisticiran izgled. Sobne pregrade su idealne za stvaranje dodatnih prostorija ili odvajanje prostora u manjim domovima i garsonijerama. One vam omogućuju da kreirate osjećaj privatnosti i funkcionalnosti, bez potrebe za trajnim zidovima, čineći vaš dom fleksibilnijim i udobnijim.