JASTUCI KOJI PRUŽAJU DOBAR SAN

Jastuk je barem jednako važan kao i madrac kada se radi o tome koliko ćete se dobro naspavati. Ako jastuk ne pruža dovoljnu potporu za vrat, mogao bi poništiti svu korist dobroga madraca.

Kada kupujete jastuk, dobro je promisliti o sljedećem:

  • Spavate li bolje kada vam glava leži visoko ili nisko?
  • Ležite li na boku, leđima ili trbuhu?
  • Koje vam je punjenje draže?

U JYSKovim trgovinama i u webshopu dostupni su jastuci različitog punjenja tako da vaše tijelo može dobiti ispravnu ergonomsku potporu u svakom položaju odmaranja.

Odaberite tražite li:

U JYSK webshopu i trgovinama možete pronaći povoljne jastuke s različitim punjenjem, koji vašem tijelu pružaju odgovarajuću ergonomsku podršku. Nudimo modele za odrasle i dojenčad i djecu. Jastuci mogu imati prirodno punjenje (perje i paperje, od heljde) ili umjetno punjenje od mikrovlakana. Imamo i posebne jastuke od anatomski oblikovane pjene, memorijske pjene i od lateksa, namijenjene pružanju podrške vašem tijelu. Naši posebni anatomski jastuci poznate su marke WellPur, Dreamzone i druge marke.

Svatko ima svoje idealne uvjete za dobar san: pojedini jastuk može biti pogodan za neke ljude, ali ne i za druge. Dakle, pri odabiru pravih jastuka ne smijete napraviti kompromise; naprotiv, dobro je da provjerite jastuk i vidite pruža li vam dovoljnu podršku. Vodič kroz jastuke je ovdje. Naravno, JYSK uvijek ima izvrsnu ponudu, uz najpovoljnije cijene proizvoda i dostave. Također vam nudimo dodatni izbor proizvoda i proširenu ponudu artikala u webshopu, koje možete kupiti samo na internetu. Aktualne popuste možete pronaći u najnovijem katalogu.
 

Jastuci, poliester - BASIC ?

Jastuci, poliester - PLUS ?

Jastuci, poliester - GOLD ?

Jastuci, prirodni - PLUS ?

Jastuci, prirodni - GOLD ?

Jastuci, prirodni - Miješano

Specijalni jastuci - BASIC ?