Rolo zavjese za jednostavno zamračivanje sobe

Rolo zavjese ili sjenila funkcionalno su i estetski poželjno rješenje za sve prozore. Rolo zavjese omogućuju vam privatnost, štite vas od pretjerane vanjske svjetlosti te mogu poslužiti i kao jednostavan, minimalistički ukras na vašim prozorima.

Kad birate rolo zavjese, važno je obratiti pažnju na njihovu veličinu i debljinu te tako odabrati model koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama. Naše dnevne rolo zavjese propuštaju prirodnu svjetlosti, ali štite od izravnog sunca. Duo-rolete omogućuju prilagođavanje količine svjetlosti koja ulazi u vaš dom, a rolo zavjese za zamračivanje u potpunosti će zamračiti vašu sobu i pružiti vam neometan odmor i privatnost.

10 proizvodi
  10 proizvodi

  Rolo zavjese - Dnevne

  Rolo zavjese u raznim dimenzijama

  Rolo zavjese ili sjenila za prozore vrlo su praktično rješenje za zamračivanje prostorije. Vrlo ih je jednostavno prilagoditi i samostalno postaviti. Naše rolo zavjese uglavnom odgovaraju standardnoj visini prozora, a u ponudi imamo sjenila u više širina.

  Čišćenje i održavanje rolo zavjesa

  Čišćenje sjenila može vam se učiniti kao zamoran i dugotrajan proces, no uvjeravamo vas da nije tako. Za njihovo pravilno čišćenje dovoljna vam je vlažna krpa kojom ćete nježno proći po spuštenim roletama. Također, možete se koristiti i laganim, ručnim usisavačem.