Rolo zavjese za jednostavno zamračivanje sobe

Rolo zavjese ili roletne su funkcionalno i estetski poželjno rješenje za sve prozore. Rolo zavjese vam omogućuju privatnost, štite vas od pretjerane vanjske svjetlosti te mogu poslužiti i kao jednostavan, minimalistički ukras na vašim prozorima.

Kad birate rolo zavjese, važno je obratiti pažnju na njihovu veličinu i debljinu te tako odabrati model koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama. Iz ponude izdvajamo dnevne rolo zavjese, koje propuštaju prirodnu svjetlosti, ali štite od izravnog sunca, duo-rolete, koje omogućuju prilagođavanje količine svjetlosti koja ulazi u vaš dom, te rolete za zamračivanje, koje će u potpunosti zamračiti vašu sobu i pružiti vam neometani odmor i privatnost.

    Rolo zavjese - Za zamračivanje

    Rolo zavjese u raznim dimenzijama

    Rolo zavjese ili rolete su vrlo praktično rješenje za zamračivanje prostorije. Vrlo ih je jednostavno prilagoditi i samostalno postaviti. Naše rolo zavjese uglavnom odgovaraju standardnoj visini prozora, a u ponudi imamo široki spektar širina rolo zavjesa.

    Čišćenje i održavanje rolo zavjesa

    Čišćenje roleta vam se može učiniti kao zamoran i dugotrajan proces, no uvjeravamo vas da nije tako. Za njihovo pravilno čišćenje dovoljna vam je vlažna krpa kojom ćete nježno proći po spuštenim roletama. Također, možete se koristiti i laganim, ručnim usisavačem.