Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Radni stolovi, uredske stolice, police i puno više opreme za radni prostor

Uredske stolice, radni stolovi i široka ponuda ostale namještaja za radni prostor naći ćete u JYSKu po povoljnim cijenama. Ergonomski namještaj za ured pružit će vam udobnost, izniman poslovni osjećaj i osigurati pravilno držanje. Nabavite JYSKove ergonomske uredske stolice za ugodan rad za računalom i dugotrajno pisanje te odgovarajući radni stol koji će se stilski uklopiti u vaš ured ili tzv. "home office". Na našem blogu donosimo vam izvrsne ideje za uređenje vašeg home officea.

Za gamere tu je najpovoljnija kolekcija ergonomskih gaming stolica i ostala vrlo bitna oprema kao što su podloge za stolice, stalci za laptope i ladičari uz povoljne cijene.
 

Što svaki kućni ured (home office) mora imati

Bez obzira na to imate li odvojenu sobu za kućni ured, odnosno radni prostor ili koristite prostor spavaće sobe, hodnika ili dnevnog boravka, postoji nekoliko stvari koje su neophodne da biste mogli nesmetano raditi.

1. Pravilan položaj tijela - pobrinite se da pronađete udobnu, ergonomsku uredsku stolicu koja osigurava pravilnu potporu vašim leđima i pravilno sjedenje, a ne samo da je lijepog dizajna. To je posebno važno ako volite igrati igrice satima ili dugotrajno radite za stolom i računalom. Srećom, kvalitetne uredske stolice i igraće/gaming stolice možete kupiti u JYSKu, a koje zadovoljavaju oba zahtjeva.

2. Praktičan i uredan stol - ključni element u uredu, koji mora udovoljavati određenim zahtjevima. Ako se stol koristi kao radni prostor, mora biti funkcionalan. Treba se moći podizati i spuštati, imati dovoljno prostora za rad za stolom, a ladice prostora za odlaganje papira i raznih uredskih potrepština. Ako je vaš stol namijenjen za hobi, možete se zadovoljiti minimalističkim i jednostavnim stolom koji ima dovoljno prostora za noge.

3. Dobra organizacija uredskog materijala - postoje razna rješenja za odlaganje koja nered sa stola lako organiziraju u ladice i ormariće. Odaberite npr. ladičar s kotačima, nizom polica ili komodu. Također upotrijebite stalak za časopise ili košare i kutije, koje su također ukrasne pa lijepo izgledaju u vašem kućnom uredu.

4. Pravilno osvjetljenje za rad - prava stolna lampa pruža najbolje uvjete za rad da biste se mogli koncentrirati na posao - pogotovo kad vani padne mrak. Često stropna svjetiljka nije dovoljna. JYSK ima velik izbor rasvjete koja se estetski uklapa svojim minimalizmom te praktična.

Ako vam je potreban odmor od uredskog kutka, možete se odmoriti na fotelji ili dvosjedu s prijenosnom potporom za laptop.