Sobne pregrade i police za knjige, dekoracije i biljke

Police za knjige praktičan su element za odlaganje stvari, ali i elegantan ukras koji možete smjestiti u različite dijelove vašeg doma. S pomoću polica lako ćete organizirati svoju kućnu biblioteku, a osobni pečat dodajte raspoređivanjem ukrasa i okvira sa slikama na police.

Police funkcionalno iskoristite tako što ćete dodati košare i ukrasne kutije. Za manje prostore i odvajanje prostora unutar vašeg doma možda vam je potrebna sobna pregrada, a u JYSKu ih imamo različitih veličina, materijala i oblika.

0 proizvodi
    0 proizvodi

    Sobne pregrade višenamjenski su komad namještaja

    Uz sobne pregrade definirat ćete granice prostorije i stvoriti nove mogućnosti, a posebno su praktične kada želite privremeno odijeliti dijelove vašeg doma ili pak stvoriti udoban kutak. Sobne pregrade su idealne i ako u prostoru želite napraviti kosi kut. Koliku će privatnost osigurati polica možete regulirati postavljanjem ukrasnih kutija ili pletenih košara u police, i tako utjecati na vidljivost.

    Polica za knjige koja može sama stajati može podijeliti sobu bez potrebe za majstorskim radovima. Zato su sobne pregrade jeftino, brzo i jednostavno rješenje. Kao postavite sobnu pregradu umjesto zida dobivate i prostor za pohranu, što je velika prednost u manjem domu. Ne zaboravite da u police možete staviti kutije ili košare, što će biti izvrsno rješenje da smanjite nered u domu.