Madraci od pjene za svaku prigodu

Madraci od pjene iznimno su svestrani. Mogu se postaviti izravno na pod ili u okvir kreveta pa su zato prikladni i za svakodnevnu upotrebu i kao pomoćni kreveti. Madraci od pjene također su savršeni za upotrebu na podesivim krevetima jer ih pjenasta jezgra čini fleksibilnijima od drugih modela. Za kampiranje ili odmor u vikendici mogli biste uzeti složivi madrac koji se može lako spakirati i prenijeti s drugim stvarima. JYSKovi madraci nose oznaku DREAMZONE® ili WellPur. WellPur madraci vrhunski su madraci od memo pjene, koja se prilagođava obliku Vašeg tijela i smanjuje pritisak u vratu i ramenima te ublažava probleme s cirkulacijom.

Madraci od pjene izrađeni su od jednog čvrstog komada ili više slojeva pjene. Imaju dva lica, udobni su i izdržljivi. Ne i najmanje važno, madraci od pjene dostupni su po sjajnim cijenama.

Pri kupovini madraca od pjene trebate razmotriti u koju ćete ga svrhu upotrebljavati jer se proizvode u različitim razinama kvalitete. JYSK dijeli madrace u tri kategorije cijene: BASIC, PLUS i GOLD. Kupnjom madraca od pjene u kategoriji GOLD JYSK vam daje puno 25-godišnje jamstvo.

Ako vam prije konačne odluke o kupnji zatrebaju savjet i pomoć, posjetite vama najbliži JYSK, gdje vam naši zaposlenici uvijek stoje na raspolaganju. Također možete pročitati naš Vodič kroz madrace. Mi u JYSKu ponosimo se titulom Stručnjaka za kulturu spavanja. 

Madraci od pjene - PLUS ?

Madraci od pjene - GOLD ?