Madrac s oprugama - vrhunska potpora, dugotrajan, izrazito udoban

Madraci s oprugama sastoje se od jezgre od opruga, koja tijelu pruža posebnu potporu i ravnomjernu raspodjelu tjelesne težine duž cijeloga madraca. Opružni madraci imaju dvije strane za korištenje te im to uvelike produljuje vijek trajanja.

Opruge u madracu pomno su oblikovane tako da prate liniju vašega tijela te vam osiguravaju vrhunsku udobnost i kvalitetu spavanja. Konstrukcija opruga naših madraca također omogućava dobru cirkulaciju zraka kako se ne biste previše zagrijali tijekom noći.

Madraci s oprugama dostupni su u nekoliko različitih veličina te ćete sigurno pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama. JYSK nudi produženo jamstvo za odabrane madrace s oprugama, uključujući 15-godišnje jamstvo za modele kategorije PLUS i 25-godišnje jamstvo za madrace iz kategorije GOLD.

Madrac s oprugama dulje traje

San je važan čimbenik za vaše blagostanje i dobrobit. Opruge vam pružaju potporu jer je tjelesna težina ravnomjerno raspoređena. Sjetite li se redovito okretati madrac s oprugama, možete mu produžiti trajanje. Madraci s oprugama nemaju fiksni okvir i stoga moraju ležati na letvicama u okviru kreveta.

Opružni madraci dostupni su u nekoliko različitih veličina. U JYSKu imamo madrace za krevete za jednu osobu, "person i pol" te za bračne krevete u dimenzijama 80x190 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm i 180x200 cm, tako da ćete sigurno pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama.