Madraci s oprugama dulje traju na kvalitetnoj podnici

Jeste li u potrazi za madracem koji će trajati godinama? U tom slučaju trebate uzeti u obzir kupnju madraca s oprugama te kvalitetnu podnicu. Madraci s oprugama sastoje se od različitih vrsta opruga, a imaju i dva lica. Ako redovito preokrećete madrac s oprugama, možete mu produžiti vijek trajanja. Madraci s oprugama nemaju čvrste okvire i moraju se postaviti na podnicu u okvir kreveta ili podnicu za podesivi krevet.

San je važan čimbenik za zdravlje i osjećaj blagostanja. Madrac s oprugama pomoći će vam da se dobro naspavate. Opruge vam pružaju potporu koja vam je potrebna tako što se tjelesna težina ravnomjerno raspodjeljuje duž cijelog madraca. Konstrukcija opruga također omogućuje dobru cirkulaciju zraka da se ne biste previše zagrijali tijekom noći. Osim toga, ako se budete pridržavali 10 JYSKovih savjeta za dobar san, još ćete se bolje naspavati.

Madraci s oprugama dostupni su u nekoliko različitih veličina pa ćete sigurno pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama. JYSK nudi produženo jamstvo za odabrane madrace s oprugama, uključujući 15-godišnje jamstvo za modele kategorije PLUS i puno 25-godišnje jamstvo za madrace kategorije GOLD.

Madraci s oprugama - BASIC ?

Madraci s oprugama - PLUS ?

Madraci s oprugama - GOLD ?