Dječji madraci koji traju

San je ključan čimbenik koji utječe na našu svakodnevnu razinu energije i raspoloženje – a isto u jednakoj mjeri vrijedi i za djecu. Dok spavaju, djeca se razvijaju i mentalno i fizički te su im zato potrebni apsolutno najbolji uvjeti za dobar san. Stoga, uvijek je dobra ideja uložiti u kvalitetan dječji madrac za kinderbet, tj. krevetić vašeg mališana.

Prilikom odabira pravog madraca za svoje dijete trebate imati na umu i udobnost i izdržljivost. Dječji madrac mora biti u stanju podnijeti svakodnevnu upotrebu i istodobno pružati djetetu optimalnu potporu.

JYSK nudi nekoliko različitih modela dječjih madraca. Trgovačke marke dječjih madraca u našoj ponudi uključuju sljedeće:

  • WellPur
  • Dreamzone

Svi naši madraci za bebe i djecu sastoje se od vrste pjene koja osigurava udobnost i daje potporu djetetovom tijelu dok spava. Dječji su madraci također dostupni u nizu veličina koje prate djetetov prirodni rast, a često ih kod nas možete naći po povoljnim cijenama na sniženju.

Vašem djetetu tijekom spavanja može biti potrebna i vodootporna plahta. Ona će zaštititi madrac od noćnog mokrenja i pritom osigurati neometan san vašeg djeteta.

Madraci - Dječji madraci