Udobni i elegantni jastuci za stolice za vas i vaše goste

JYSK jastuci za stolice idealno će se uklopiti na naše stolice za blagovaonice te će im pružiti dodatnu udobnost i eleganciju. Širok izbor jastuka za stolice nađite u JYSK webshopu - minimalističke, klasične, jastuke od umjetnoga krzna te  jastuke s naslonom i bez naslona. Također, naši jastuci dolaze u različitim oblicima - odaberite između okruglih ili kvadratnih jastuka za stolice, ovisno o obliku vaših stolica.

31 proizvodi
  31 proizvodi

  Kućanstvo - Jastuci za stolice

  Jastuk za stolice TAKS Ø34 ružičasta
  2,50 €/kom.
  4,75 € /kom.
  18,84 kn /kom.35,79 kn /kom.
  UŠTEDA 47%
  Do isteka zaliha
  Jastuk za stolice TAKS Ø34 prlj.bijela
  4,75 €/kom.
  35,79 kn /kom.
  Samo u trgovini
  Jastuk za stolice HVIDPIL 40x40x4 naran.
  3,75 €/kom.
  28,25 kn /kom.
  Do isteka zaliha
  Samo u trgovini
  Jastuk za stolice LOMME Ø35xV2 raz.
  5,- €/kom.
  37,67 kn /kom.
  Samo u trgovini

  Udobni jastuci za stolice

  Prilikom kupovine novih jastuka ili navlaka za stolice, osim prikladnog dizajna, vrlo je važno uzeti u obzir i oblik te visinu samih jastuka. Deblji će vam jastuci pružiti dodatnu udobnost i mekoću, ali će i podići razinu sjedenja. Stoga, predlažemo vam da provjerite visinu vaših blagovaonskih stolova te tako osigurate optimalan položaj sjedenja prilikom objeda.

  Osim klasičnih jastuka za sjedenje, u ponudi imamo i ergonomske jastuke koji će vam pružiti dodatnu udobnost i potporu prilikom sjedenja.

  Osvježite blagovaonicu JYSK jastucima za stolice

  Jastuci za stolice, osim udobnosti prilikom sjedenja, dodaci su uz koje na vrlo jednostavan način u prostor vaše blagovaonice možete unijeti osvježenje i novi, privlačniji izgled. U JYSKu vas čekaju jastuci za sjedenje različitih boja, uzoraka, oblika i materijala. 

  U ponudi imamo četvrtaste i okrugle jastuka za stolice prekrasnih uzoraka te neutralnih boja poput crne, bijele, sive, zelene ili ružičaste. Naši su jastuci za stolice izrađeni od različitih materijala poput umjetne janjeće kože, imitacije krzna, pamuka ili poliestera. Ukrasite svoje blagovaonske stolice ili klupe prekrasnim JYSK jastučićima za sjedenje!