Udobni jastuci za stolice za vas i vaše goste

Jastuci za stolice iz JYSKa idealno će se uklopiti na naše stolice za blagovaonice te će im pružiti dodatnu udobnost i eleganciju skandinavskog minimalizma. Širok izbor jastuka za stolice nađite u JYSK webshopu: minimalistički, klasični, čupavi jastuci od umjetnog krzna te ergonomski jastuci za stolice, koji služe i za sjedište i naslon. Ovisno o obliku vaših stolica, naši jastuci dolaze u različitim oblicima - odaberite između okruglih ili kvadratnih jastuka za stolice.

Udobni jastuci za sve stolice

Prilikom kupovine novih jastuka ili navlaka za stolice, osim prikladnog dizajna, vrlo je važno uzeti u obzir i oblik te visinu samih jastuka. Deblji će vam jastuci pružiti dodatnu udobnost i mekoću, ali će i podići razinu sjedenja. Stoga, predlažemo vam da provjerite visinu vaših blagovaonskih stolova te tako osigurate optimalan položaj sjedenja prilikom objeda.

Osim klasičnih jastuka za sjedenje, u ponudi imamo i ergonomske jastuke koji će vam pružiti dodatnu udobnost i potporu prilikom sjedenja.

Osvježite blagovaonicu jastucima za stolice iz JYSKa

Jastuci za stolice, osim udobnosti prilikom sjedenja, dodaci su uz koje na vrlo jednostavan način u prostor vaše blagovaonice možete unijeti osvježenje i novi, privlačniji izgled. U JYSKu vas čekaju jastuci za sjedenje različitih boja, uzoraka, oblika i materijala. 

U ponudi imamo četvrtaste i okrugle jastuka za stolice prekrasnih uzoraka te neutralnih boja poput crne, bijele, sive, zelene ili ružičaste. Naši su jastuci za stolice izrađeni od različitih materijala poput umjetne janjeće kože, imitacije krzna, pamuka ili poliestera. Ukrasite svoje blagovaonske stolice ili klupe prekrasnim JYSK jastučićima za sjedenje!