Koševi za veš, stalak za sušenje i daska za peglanje

Povoljni koševi za razvrstavanje rublja, daske za peglanje i stalci za sušenje veša u nekoliko oblika i veličina čekaju vas u JYSKu po super cijenama!

Širok izbor pletenih, platnenih, drvenih ili pak plastičnih koševa za rublje za svaki stil uređenja kupaonice ili spavaće sobe pogledajte u najbližem JYSKu ili ovdje u našem webshopu. Savjet: nabavite 2 košare za rublje u kojima ćete vi i ukućani odmah odvajati rublje u boji od bijelog rublja.

16 proizvodi
    16 proizvodi

    Sklopivi stalak za sušenje veša koristite ljeti na otvorenom umjesto sušilice

    Stalak ili ‘štrik’ za sušenje veša nezaobilazan je predmet za učinovito sušenje veša - za unutarnju i vanjsku upotrebu. Omogućuje vam sušenje odjeću vani u dvorištu, na balkonu ili terasi umjesto u sušilici rublja. Na ovaj ćete način uštedjeti na struji, ali i očuvati kvalitetu vaše odjeće! Stalak za sušenje možete također postaviti i u zatvorenom prostoru u vlažne ili pak kišne zimske dane te za odjeću koju treba dodatno posušiti nakon sušilice. Vaše kućanstvo treba imati samostojeći stalak za sušenje veša, stoga pogledajte našu ponudu stalaka za mokro rublje ovdje u webshopu ili u vama najbližem JYSKu.