Oprema za održavanje veša

U potrazi ste za praktičnim rješenjem za sušenje i glačanje rublja? U JYSK-ovoj bogatoj ponudi vas čekaju povoljne daske za peglanje i stalci za sušenje veša različitih oblika i veličina, koji će odgovarati različitim prostorima i potrebama kućanstva.

Odjeću koja je spremna za pranje možete odložiti u vama najdražu košara za rublje iz JYSK-ove ponude. JYSK vam nudi široki izbor pletenih, platnenih, drvenih ili pak plastičnih koševa koji će se uklopiti u svaki stil uređenja kupaonice ili spavaće sobe. Predlažemo vam korištenje dvije košare za rublje kako biste lakše i brže odvojili obojeno rublje od bijeloga. Pogledajte našu cjelokupnu ponudu opreme za pranje, sušenje te glačanje rublja: košare za veš, navlake za daske za peglanje, vertikalna glačala na paru, daske za peglanje, stalke za sušenje veša i ostali pribor za održavanje rublja.

    Investiranje u JYSK kvalitetan stalak za sušenje veša

    Stalak ili ‘štrik’ za sušenje veša je nezaobilazan predmet za učinovito sušenje veša - za unutarnju i vanjsku upotrebu. Omogućuje vam sušenje odjeću vani u dvorištu, vrtu ili na terasi, umjesto u sušilici rublja. Na ovaj ćete način uštedjeti, ali i očuvati kvalitetu vaše odjeće! Stalak za sušenje možete također postaviti i u zatvorenom prostoru u vlažne ili pak kišne zimske dane. Svakako je poželjno investirati u samostojeći stalak za sušenje veša, stoga pogledajte naš široki izbor stalaka na ovoj web-stanici ili u vama najbližoj JYSK poslovnici!