Kuhinja

U JYSKu znamo važnost funkcionalne kuhinje koja istovremeno odiše udobnošću i stilom. Naša kolekcija kuhinjskih proizvoda pažljivo je odabrana ne samo zbog praktičnosti, već i zbog boje, stila i kvalitete. Bez obzira trebate li opremu za svakodnevnu upotrebu ili za posebne prigode, nudimo sve što vam je potrebno za stvaranje savršenog kuhinjskog ambijenta. Olakšali smo vam nadogradnju kuhinje uz male, elegantne detalje koji čine veliku razliku u svakodnevnom životu. 
 

Sjajni kuhinjski artikli za sva jela i prilike

Bilo da tražite najfiniji zlatni pribor za jelo za večeru, prekrasne zdjelice za serviranje doručka ili drvenu dasku za rezanje koju možete koristiti kao pladanj za seriranje, to ćete  pronaći  u JYSKu. Prilikom odabira našeg kuhinjskog asortimana, naglasili smo da proizvodi moraju biti prikladni za svakodnevnu upotrebu, a istovremeno da proizvodi moraju biti toliko lijepi da ih želite istaknuti u domu. Prilikom ugošćavanja , mnogima može biti od velike važnosti jesu li tanjuri i funkcionalni i atraktivni na izgled. Zato smo odlučili sve to spojiti po cijenama u kojima svatko može sudjelovati. Inspirirajte se finim proizvodima za kuhinju uz naš blog o tome kako blagovaonskom stolu i kuhinji dodati dašak topline.

Elegantni detalji za sve kuhinje i blagovaonice

Šareni detalji mogu oživjeti svaku kuhinju, dok detalji neutralne boje u sivoj, bež i prozirnoj mogu pomoći u stvaranju smirenosti i elegancije. Kombinacija vam može dati pomalo od svega i stvoriti vaš osobni stil. Sve proizvode i detalje možete dodati u svoju kuhinju bez obzira na veličinu vaše kuhinje.  Na vama je isključivo koje ćete proizvode izložiti, a koji će stati u ladicu ili vitrinu. Možda imate mjesta za postavljanje šalica i šalica na lijepu policu za kavu u kuhinji. 

JYSKove čaše, šalice i pribor za jelo savršeno su jednostavni i praktični, baš kao i skandinavski stil koji ih inspirira. Naš asortiman je dizajniran s fokusom na funkcionalnosti i praktičnosti, čineći ih savršenim dodatkom za svaku kuhinju.