Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Zavjese na prozoru u bijeloj boji
Rolo zavjese na prozoru u dnevnoj sobi
Siva rolo zavjesa na prozoru

Zavjese, rolo-zavjese, karniše i oprema za zavjese na akciji

Zavjese su koristan, a ujedno i snažan dekorativan element svakog doma. Zavjese vas štite od pretjerane svjetlosti, a pomažu postići i dodatnu privatnost u vašem domu. Širok izbor kvalitetnih zavjesa čeka vas u JYSKu: konfekcijske zavjese, guste zavjese za zamračenje, lagane, prozirne zavjese, mrežaste zavjese, zavjese od končanih niti, zavjese za zamračivanje, rolo zavjese te zaštitne mreže koje će vas štititi od komaraca i ostalih kukaca.

Karniše i kukice, kao i spojeve te držače za karniše, ali i setovi za šivanje koji se sastoje od velikog broja konaca, pribadača te igli, tkaođer su dio našeg asortimana. Našu bogatu ponudu možete pogledati na ovoj web-stranici ili pak posjetite vama najbližu JYSK trgovinu!

 

Ukrasite svoj dom novim zavjesama

Odabir zavjesa za vaš dom više je od osiguravanja privatnosti i blokiranja sunčeve svjetlosti. Pametne i moderne zavjese postale su veliki dio našeg dizajna interijera i mogu dom učiniti udobnim i elegantnim. Stoga može biti prednost razmotriti unutrašnjost prostorije i količinu svjetla u njoj prije odabira vrste zavjesa.

Svijetle spram tamnih zavjesa?

U velikom dnevnom boravku duge zavjese od gustog materijala ili tamnih boja mogu biti dobar izbor jer mogu prostoriju učiniti manjom i pridonijeti ugodnoj i intimnoj atmosferi. Ako imate malu dnevnu sobu, lako možete imati duge zavjese, no preporučljivo je odabrati bijele ili svijetle nijanse ili tanak i lagan materijal, kako ne bi djelovale teško. Ako se želite zaštititi od neželjenih pogleda bez zatvaranja svjetla, dobar izbor su i tanke ili lagane zavjese.

Ako jednostavno trebate zavjesu koja vas štiti od sunca, plisirane zavjese pametan su izbor jer imate mogućnost odabira modela koji se može podesiti da prekriva gornji i donji dio stakla. 

U spavaćoj ili dječjoj sobi većina želi zamračiti prostoriju kada ide na spavanje, pa su zavjese za zamračivanje ovdje očigledan izbor. U JYSKu ćete pronaći zavjese za zamračivanje.

Zavjese s prekrasnim ukrasnim dodacima

U JYSKu možete pronaći širok izbor različitih dodataka i potrepština za vaše zavjese. Iz ponude izdvajamo ukrasne kopče, kvačice, štipaljke te razne ukrasne vrpce. Ukrasne kopče otklanjaju zavjese s vaših prozora, a dolaze u različitim oblicima i veličinama. Neke od njih sadrže i magnet koji će vam olakšati njihovo vezanje. Našim prekrasnim konopcima te kopčama na jednostavan ćete način otvoriti svoje zavjese te dopustiti sunčevim zrakama da obasjaju vaš dom!