Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 4000 kuna/530,89 € ili više je besplatna! Dostava prije Božića? Naručite online najkasnije do 14. 12. 2022.

Zavjese na prozoru u bijeloj boji
Rolo zavjese na prozoru u dnevnoj sobi
Siva rolo zavjesa na prozoru

Zavjese, rolete, karniše i oprema za zavjese na akciji

Zavjese su koristan, a ujedno i snažan dekorativan element svakog doma. Zavjese vas štite od pretjerane svjetlosti, a pomažu postići i dodatnu privatnost u vašem domu. Širok izbor različitih zavjesa čeka vas u JYSKu: konfekcijske zavjese, guste zavjese za zamračenje, lagane, prozirne zavjese, mrežaste zavjese, zavjese od končanih niti, zavjese za zamračivanje, rolo zavjese te zaštitne mreže koje će vas štititi od komaraca i ostalih kukaca.

Karniše i kukice, kao i spojeve te držače za karniše, ali i setovi za šivanje koji se sastoje od velikog broja konaca, pribadača te igli, tkaođer su dio našeg asortimana. Našu bogatu ponudu možete pogledati na ovoj web-stranici ili pak posjetite vama najbližu JYSK trgovinu!

 

Zavjese s prekrasnim ukrasnim dodacima

U JYSKu možete pronaći širok izbor različitih dodataka i potrepština za vaše zavjese. Iz ponude izdvajamo ukrasne kopče, kvačice, štipaljke te razne ukrasne vrpce. Ukrasne kopče otklanjaju zavjese s vaših prozora, a dolaze u različitim oblicima i veličinama. Neke od njih sadrže i magnet koji će vam olakšati njihovo vezanje. Našim prekrasnim konopcima te kopčama na jednostavan ćete način otvoriti svoje zavjese te dopustiti sunčevim zrakama da obasjaju vaš dom!