Osvijetlite svoj dom različitim oblicima rasvjete

Rasvjeta i odabir savršenog oblika prikladne rasvjete za pojedinu prostoriju igra veliku ulogu u stvaranju atmosfere u vašem domu. Osvjetljenje ima raznolike svhe, poput stvaranja romantične, ugodne atmosfere, za čitanje, rad u radnoj sobi i slično.

JYSK je za vas pripremio široki izbor modernih oblika svjetiljki te ukrasnih rasvjetnih tijela. Iz ponude izdvajamo dekorativne lampice, stolne lampe, baterijske lampe, noćne lampe za spavaću i dječju sobu, rasvjetu za dnevne boravke, ali i prigušene lampe za čitanje u spavaćoj sobi ili rad u uredu. Osim velikog izbora svjetiljki, u JYSK-u možete pronaći i različite baterije i žarulje za vaša rasvjetna tijela.

  Rasvjeta - Svjetiljke

  Stolna lampa JENSPETER Ø10xV22cm bijela
  90,- kn/kom.
  129,- /kom.
  UŠTEDA 30%
  Samo u trgovini
  Luster VALDER Ø44xV25cm bijela
  75,- kn/kom.
  169,- /kom.
  UŠTEDA 56%
  Samo u trgovini
  Luster SIGVARD Ø35xV25cm bambus
  200,- kn/kom.
  269,- /kom.
  UŠTEDA 26%
  Podna lampa ADRIAN V145cm crna
  135,- kn/kom.
  299,- /kom.
  UŠTEDA 55%
  Samo u trgovini
  Luster KARLSSON Ø34xV38cm crna
  300,- kn/kom.
  399,- /kom.
  UŠTEDA 25%

  Ukrasna rasvjeta za uređenje interijera

  Dekorativna rasvjeta te noćne lampe su vrlo popularan izbor za uređenje dječjih i tinejdžerskih soba.

  Ukrasne lampice ili pak LED trake, unijet će ugodno osvjetljenje te dašak posebnosti u sobu vaše djece. JYSK je za vas pripremio široki izbor ukrasnih lampica - od klasičnih, jednobojnih lampica do onih šarenih u plavoj, ružičastoj, zelenoj te sivoj boji. Nadalje, u ponudi imamo i zanimljive svjetleće kutije s tekstom - na njima možete ostaviti toplu poruku vašim članovima obitelji te ih tako svaki dan razveseliti! Baterijske lampe i svjetiljke možete postaviti na police, noćne ormariće, prozorske daske ili na komode.