LED lampe i lusteri skandinavskog dizajna za poseban ugođaj

Rasvjeta odnosno svjetiljke i lusteri imaju veliku ulogu u stvaranju atmosfere u vašem domu. Osvjetljenje ima raznolike svhe, poput stvaranja romantične, ugodne atmosfere, za čitanje, rad u radnoj sobi i slično.

Širok izbor modernih oblika lampi, lustera, LED lampica te ukrasnih rasvjetnih tijela čeka vas u JYSKu. Dekorativne lampice i difuzor, stolne lampe, baterijske lampe, noćne lampe za spavaću i dječju sobu, rasvjetu za dnevne boravke, ali i prigušene lampe za čitanje u spavaćoj sobi ili rad u uredu - sve možete naći u JYSKu po povoljnim cijenama. Kvalitetne baterije i žarulje za rasvjetna tijela također pronađite u našoj ponudi.

43 proizvodi
    43 proizvodi

    Dekorativna rasvjeta za uređenje interijera

    Ukrasna rasvjeta te noćne lampice izvrstan su izbor za uređenje dječjih i tinejdžerskih soba. Okrugle lampice u nizu daju prostoriji blago svjetlo i dojam opuštanja.

    LED trake unijet će ugodno osvjetljenje te dašak posebnosti u dnevni boravak. JYSK je za vas pripremio široki izbor ukrasnih lampica - od klasičnih, jednobojnih lampica do onih šarenih u plavoj, ružičastoj, zelenoj te sivoj boji. Novo u ponudi je difuzor, u koji stavite vodu te par kapi čistog eteričnog ulja za zaokruženu atmosferu i poseban ugođaj! Baterijske lampe i svjetiljke možete postaviti na police, noćne ormariće, prozorske daske ili na komode.