Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Otvorenje Petrinja

POZIV NA SUDJELOVANJE
U NAGRADNOM NATJEČAJU JYSK DONIRA PETRINJI!

Ususret otvaranju nove poslovnice u Petrinji, JYSK d.o.o., Zagreb, ulica Damira Tomljanovića – Gavrana 11, OIB 64729046835, organizira nagradni natječaj JYSK DONIRA PETRINJI.

Na natječaj se mogu prijaviti sve udruge ili ustanove registrirane na području grada Petrinje i okolice, čija je djelatnost usko vezana za obitelj, odgojno-obrazovni sustav, zaštitu okoliša i prirode te zdrav život.

Prijave za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je dostaviti u periodu od 05.08.2024. do 11.08.2024. na e-mail prijave-donacije@JYSK.com .  

Prijava mora sadržavati:

  1. kratak opis djelatnosti udruge (maximalan broj znakova 600) 
  2. popis potrebnih proizvoda u vrijednosti nagradnog fonda
  3. Izvadak iz registra udruga Republike Hrvatske (udruge) ili Izvadak iz sudskog registra Republike Hrvatske (ustanove) kojim se dokazuje svojstvo udruge, odnosno ustanove.

Pročitajte pravila: https://jysk.hr/pravila-petrinja-udruge 


x

NOVI KONCEPT JYSK TRGOVINE

Najnoviji koncept naše trgovine donosi još više inspiracije i bolje iskustvo kupnje. Prezentacija našeg asortimana i izvrsna ponuda u skladu su s našim brendom i skandinavskim korijenima. Stoga su prirodni, drveni podovi i drugi detalji, nova rasvjeta te suptilne boje važni elementi novog dizajna trgovine. Više o novom izgledu trgovine i preuređenju pogledajte ovdje.