Kvalitetan pribor za čišćenje

U JYSK-u pronađite kvalitetan pribor za čišćenje vašeg doma: razne krpe, spužve, četke za suđe s duguljastom drškom, kante za vodu, metle i lopatice za sakupljanje prašine, čistače prašine, čistače prozora s teleskopskom drškom i puno više. 

Osim nezaobilazne opreme za učinkovito čišćenje, u ponudi imamo i dodatke poput kvačica ili ‘štipaljki’ za veš, teniskih loptica za perilicu i sušilicu, valjaka za čišćenje kaputa ili bilo kojih drugih predmeta od tkanine.

    Prednosti pranja i sušenja veša s teniskim lopticama

    Jeste li čuli za izvanrednu moć teniskih loptica prilikom pranja pernatih jakni, jastuka ili pokrivača? Jednostavno ubacite dvije do tri teniske loptice u bubanj perilice ili sušilice prije pranja odnosno sušenja jastuka, popluna ili pak jakne od perja. One učinkovito sprječavaju da se perje slijepi i stvore grude unutar vaše jakne, jastuka ili pernatoga pokrivača.

    Stoga, JYSK u ponudi ima pakiranje od tri teniske loptice kako bi vam pomogao da vaša topla jakna od perja ostane očuvana, jastuk i dalje mekan i udoban, a poplun topao i bez neudobnih grudica perja!