Praktičan podesivi radni stol savršen za dugotrajan rad za računalom

Podesivi radni stol je mnogo više od običnog radnog stola. Ergonomski dizajniran, omogućava prilagođavanje visine što doprinosi udobnijem radnom iskustvu uz mogućnost promjene položaja tijela. Kupnjom stola koji se može podešavati po visini, češće ćete moći mijenjati svoj položaj, čime ćete očuvati zdravlje leđa. Bez obzira tražite li veliki radni stol u bijeloj boji ili manji crni, s podesivom visinom, JYSK nudi širok asortiman. Potražite električne podesive radne stolove ili one s kotačićima. Mali radni stol podesiv po visini može biti izvrsna investicija za radni prostor ili ured s manje mjesta.

Pogledajte naš online izbor uredskog namještaja i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Gaming stolica ili klasična uredska stolica savršeno nadopunjuju podesivi radni stol.

Zašto odabrati podesivi radni stol?


Rad na računalu – kod kuće ili u uredu - zahtjevan je zadatak. Važno je da sjedite ergonomski ispravno kako biste mogli optimizirati svoje sate pred zaslonom. Mnogo je više prednosti podesivog radnog stola:

  • Jednostavno i brzo promijenite radni položaj
  • Češćom promjenom položaja pojačajte cirkulaciju krvi u tijelu
  • Ustanite ili sjednite dok radite kako vam odgovara u pojedinim fazama rada
  • Podesite visinu po vlastitim potrebama

Ako ste u nedoumici trebate li odabrati podesivi radni stol, inspiraciju možete pronaći i u našem vodiču za odabir pravog stola za kućni ured.

Koji podesivi radni stol odabrati?

U ponudi JYSKa pronaći ćete stabilne i izdržljive podesive stolove u različitim veličinama, poput 70x40, 70x130, 70x140 i 80x160 cm. Važno je razmotriti što najbolje odgovara vašim potrebama i koji dizajn preferirate. Svi naši podesivi stolovi dolaze u crnoj i bijeloj boji te su pogodni za većinu radnih prostora. Visina tih stolova može se prilagoditi od 65 cm do 119 cm.

Električni podesivi stolovi

Električni podesivi stolovi su pogodni za kućne urede i mogu se jednostavno podešavati po visini jednim klikom. Oni su odličan izbor za one koji žele brzo mijenjati radne položaje. Ako tražite veći podesivi stol, električni su također odličan izbor, budući da su među najvećima u ponudi JYSKa i savršeno se uklapaju u većinu uredskih prostora. Najveći električni podesivi stolovi su duboki do 80 cm i mogu se koristiti i kao radni stolovi s dovoljno prostora za računalni monitor.

Bežični podesivi stolovi na kotačima

Ručno podesivi stolovi bez kabela olakšavaju prilagodbu u kućnom uredu bez gnjavaže s kablovima i utikačima. Visinu je lako prilagoditi pomoću funkcije gas lift, slične onoj koju poznajete iz uredskih stolica. Podesivi stolovi bez kabela dimenzija 70x40 su mali i praktični za male urede ili kao dodatni stolovi u većim uredima.