Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Moderan stalak za odjeću od drveta
Bijeli ormar i komoda u sobi
Pletena košara za pohranu jastuka na podu

Namještaj za pohranjivanje i elementi za organizaciju doma

Namještaj za odlaganje, spremnici, kutije i košare te druga oprema za skladištenje stvari olakšat će vam uređenje raznih dijelova i soba vašeg doma. Ormarići, komode, vitrine, ladičari, police i kutije u kombinaciji vodi vas prema funkcionalnom interijeru koji olakšava održavanje kuće.
Mala i velika rješenja za pohranu čekaju vas u JYSKu. Ormari, police, stalci za kapute, klupe, komode, ukrasne košare, kutije s poklopcima, vitrine, cipelari, pohrana za odjeću u raznim stilovima i po povoljnim cijenama nađite na ovoj web-stranici.

INSPIRACIJA ZA STVARANJE REDA U DOMU
Ponekad može biti teško održati dom urednim i čistim nakon napornog dana. U JYSKu zato imamo mnoštvo dobrih rješenja za pohranu koja vam mogu olakšati svakodnevicu bez obzira na to tražite li namještaj od drva, metala, plastike ili bambusa.

STVORITE VIŠE PROSTORA UZ OVE IDEJE
Ako nemate puno površine na raspolaganju, možete odabrati komad namještaja koji možete postaviti na zid, poput zidne police, zidne police ili ormarića za cipele.
Zamijenite klasična, zaokretna vrata ormara kliznim vratima - dobivate koristan prostor ispred ormara i možete iskoristiti potencijal prostorije. To je velika prednost u malim spavaćim sobama. Za dodatnu funkcionalnost odaberite klizna vrata s ogledalom.
Također ne zaboravite kupiti vješalice za ormar kako bi vaša odjeća ostala uredna.