Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Moderan stalak za odjeću VANDSTED
Ormar s ogledalom VEDDE
Košara ARE je lijepa i funkcionalna

Namještaj za pohranjivanje za bolju organizaciju doma

Namještaj za odlaganje i druga oprema za pohranjivanje stvari olakšat će vam uređenje raznih dijelova vašeg doma. Ormarići, komode, vitrine, ladičari, police i kutije u kombinaciji vodi vas prema funkcionalnom interijeru koji olakšava održavanje kuće urednim i lijepim.
Mala i velika rješenja za pohranu čekaju vas u JYSKu - ormari, police, stalci za kapute, klupe, komode, ukrasne košare, kutije s poklopcima, vitrine, cipelari, pohrana za odjeću u raznim stilovima i po povoljnim cijenama.

 

INSPIRACIJA ZA STVARANJE REDA U DOMU
Ponekad može biti teško održati dom urednim i čistim nakon napornog dana. U JYSKu srećom imamo mnoštvo dobrih rješenja za pohranu koja vam mogu olakšati svakodnevicu bez obzira na to tražite li namještaj od drva, metala, plastike, bambusa..

STVORITE VIŠE PROSTORA UZ OVE IDEJE
Ako nemate puno površine na raspolaganju, možete odabrati komad namještaja koji može visjeti na zidu, poput zidne police, zidne police ili ormarića za cipele.
Zamijenite klasična vrata ormara kliznim vratima - dobivate koristan prostor ispred ormara i možete iskoristiti potencijal prostorije. To je velika prednost u malim spavaćim sobama. Za dodatnu funkcionalnost odaberite klizna vrata s ogledalom.
Također ne zaboravite kupiti vješalice za ormar kako bi vaša odjeća ostala uredna.