Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Odlaganje i pohranjivanje: ormari, polica i komoda za uredniji dom

Odlaganje stvari važna je stavka lijepo uređenog doma. Komode, spremnici, kutije i košare te druga oprema za pohranjivanje stvari olakšat će vam uređenje raznih dijelova i soba. Ormarići, komode, vitrine, ladičari, police i kutije kao elementi u kombinaciji vode vas prema funkcionalnom interijeru koji olakšava održavanje kuće.
Mala i velika rješenja za pohranu čekaju vas u JYSKu. Ormari, police, stalci za kapute, klupe, komode, ukrasne košare, kutije s poklopcima, vitrine, cipelari, pohrana za odjeću u raznim stilovima i po povoljnim cijenama nađite na ovoj web-stranici.

Odlaganje znači stvaranje reda u domu

Ponekad može biti teško održati dom urednim i čistim nakon napornog dana. U JYSKu zato imamo mnoštvo dobrih rješenja za pohranu koja vam mogu olakšati svakodnevicu bez obzira na to tražite li namještaj od drva, metala, plastike ili bambusa.

Kako stvoriti više prostora u domu?

Ako nemate puno površine na raspolaganju, možete odabrati komad namještaja koji možete postaviti na zid, poput zidne police, zidne police ili ormarića za cipele.
Zamijenite klasična, zaokretna vrata ormara kliznim vratima - dobivate koristan prostor ispred ormara i možete iskoristiti potencijal prostorije. To je velika prednost u malim spavaćim sobama. Za dodatnu funkcionalnost odaberite klizna vrata s ogledalom.
Također ne zaboravite kupiti vješalice za ormar kako bi vaša odjeća ostala uredna.

Saznajte kako odabrati ormar u skladu s vašim potrebama.

Koji komad namještaja odabrati?

Ako ne znate koji namještaj za odlaganje odabrati, prije svega morate razmisliti za što ćete ga koristiti i koliko prostora imate. Osim toga, radi se i o tome što odgovara vašem ukusu i uklapa se u postojeći interijer.
U manjim domovima jest prednost odabrati komad namještaja koji ima više od jedne svrhe, poput sobne pregrade koja funkcionira i kao pregrada i kao polica za knjige s prostorom za ukrasne predmete.