Kvalitetne i moderne blagovaonske stolice

Blagovaonska stolica, pomno izabrana, može vašu blagovaonu učiniti zaista posebnom. Nove stolice za blagovanje unose novi duh u vašu blagovaonicu, a znamo koliko je važno imati opuštenu atmosferu pri jelu. Stolice od velura, stolice od umjetne kože, drvene stolice ili plastične stolice - u JYSKu ćete pronaći širok izbor raznih materijala te zasigurno pronaći set blagovaonskih stolica za vaš dom, a sve po povoljnim cijenama. Moderne stolice za blagovaonu ili stolice vintage izgleda - odaberite one koje vam se više sviđaju, a sigurno će se sjajno uklopiti u stan opremljen u vašem stilu.

Koje stolice odabrati?

Nove blagovaonske stolice mogu unijeti novi život u vašu blagovaonicu i jednostavno su rješenje ako želite promjenu. Postoje dvije važne stvari koje treba uzeti u obzir kada birate nove stolice: dizajn i udobnost.

Postoji i mogućnost namjernog odstupanja od činjenice da se sve mora poklopiti. Također je moderno kombinirati potpuno različite stolice i boje kako bi se postigao šarolik i živahan izričaj interijera. Prednost ovoga je vjerojatno da svaki član obitelji može udobno sjediti za stolom, čak i ako su želje i potrebe blagovaonske stolice drugačije.

Koje blagovaonske stolice odabrati?

Dizajn ovisi o vašem osobnom stilu i ukusu. U JYSKu ćete pronaći širok izbor boja i prirodnih materijala. U našem asortimanu možete pronaći blagovaonske stolice u bijeloj, ružičastoj, više nijansi sive, svjetloplavoj, petrol plavoj, konjak, tamnozelenoj, maslinastozelenoj, plavoj, boji pijeska, krem ​​boji, crnoj i boji drveta. Trik za kvalitetno uređenje je u tome da vaše blagovaonske stolice čine cjelinu s ostatkom namještaja. Primjerice, ako imate kožnu sofu, lijep je detalj odabrati stolicu sa sjedištem od umjetne kože, a ako vaš blagovaonski stol ima čelične noge, lijepo je odabrati stolicu s čeličnim nogama.

Zavalite se u udobnu stolicu i produžite ugodne večere u društvu

Budući da je blagovaonica mjesto gdje se cijela obitelj okuplja, obroci znače mnogo ugodnih sati za stolom. Stoga je iznimno važno kupiti stolice u kojima ćete udobno sjediti i na kojima možete sjediti satima. Procjena udobnosti stolice je individualna, ali neke od stvari koje možete uzeti u obzir pri odabiru stolica su sljedeći:

  • Visina sjedala. morate osigurati da stolica odgovara visini stola. Bedra bi trebala biti naslonjena na sjedište stolice, a koljena bi trebala imati pravi kut kada sjednete na stolicu i oslonite se stopalima na pod.
  • Udaljenost od sjedala stolca do vrha stola. Ruke bi vam trebale udobno počivati ​​na stolu kako biste izbjegli udubljenja u ramenima i bolove u vratu. Kada opustite ramena, ruke bi trebale počivati ​​na površini stola.
  • Naslon za leđa. Treba li stolac imati visok ili nizak naslon, treba li naslon biti zakrivljen i obavijati vaša leđa ili više volite uži naslon za više slobode kretanja? Ovo je stvar ukusa i trebali biste isprobati stolicu kako biste znali koja vam se najviše sviđa i odgovara načinu na koji sjedite.
  • Naslon za ruke. Razmislite je li naslon za ruku nešto što vam treba. Ovdje je dobra ideja imati na umu da stolci s naslonima za ruke mogu zauzeti malo više prostora, jer se stolci možda neće moći gurnuti do kraja ispod stola.
  • Tapecirano sjedalo. Općenito, podstavljena sjedala veliki su plus. Povećavaju udobnost i izgledaju lijepo. Međutim, oni ne moraju biti trajno montirani na stolicu. Odabirom stolca bez fiksnog jastuka, jastuke za stolice možete kupiti zasebno, a lako ih je i jeftino zamijeniti ako trebate obnoviti izgled i boje svoje sobe.