Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani online kupovine: uštedite 20-60%
HORTENTIA, VALMUE
DAVID, EDGAR, ERLING, BALDUR
ISAK, BOSSE, TORRE, SOFUS

Uz naše kućanske potrepštine i dekoracije, vaš će dom zablistati!

Ukoliko vaš dom treba osvježenje i nove ukrasne elemente koji će ga dodatno oplemeniti, JYSK je tu za vas i za vas je pripremio iznimno bogatu ponudu!

Vrlo često je izazovno odlučiti se za određeni stil uređenje koji će ujedno predstavljati i odraz vašega karaktera i osobnog stila, no to možete vrlo jednostavno učiniti izborom novih komada namještaja. Ali, ne zaboravite i na manje proizvode, poput dekorativnih predmeta.

U JYSKu možete pronaći široki izbor kućanskih predmeta i dodataka za dom poput rasvjete, tekstila za stolove (stolnjaci, nadstolnjaci te podmetači za tanjure), dekorativne jastuke i odgovarajuće ukrasne jastučnice, jastuke za stolice, ogledala, različite ukrasne deke i prekrivače, koji će vaše kauče učiniti još udobnijima i privlačnijima! Nadalje, iz ponude izdvajamo i razne proizvode za čišćenje vašeg kućanstva, poput kuhinjskih krpa, spužva, metlica i lopatica, vreća za zaštitu odjeće prilikom pranja rublja i slično. JYSK vam također nudi i različito posuđe - tanjure, tegle, posude sa i bez poklopca, boce, staklenke, čaše, ukrasne zdjelice, slamke i još puno više. Kupujte na JYSK.hr ili pak posjetite vama najbližu JYSK poslovnicu!

 

Korisni vodiči i blogovi