Dječji namještaj za vaše mališane

Jeste li u potrazi za lijepim i originalnim namještajem za dječju sobu? JYSK vam nudi široki izbor namještaja za vašu djecu koji će njihove sobe učiniti još ugodnijim i sigurnijim za igru i druženje s prijateljima.

Za stariju djecu predlažemo da sobu opremite JYSK dječjim stolicama te vrećama za sjedenje, ili takozvanim ‘lazy vrećama’. Za nešto mlađu djecu vam ne treba puno namještaja, ali smo za vas pripremili različite zaštitne ograde za vrata i stepenice, putne krevetiće te mekane stolice koje će vam poslužiti dok uspavljujete svoje mališane.
Osim namještaja, u JYSK-u možete pronaći i tepihe za dječju sobu sa zanimljivim, razigranim uzorcima, ali i nezaobilazne plišane igračke koje će vaša djeca obožavati!

Naš izbor dječjeg namještaja pogledajte na ovoj web-stranici ili posjetite vama najbližu JYSK poslovnicu!

    Dječji namještaj za sigurnu igru

    Prilikom uređenja sobe za malu djecu, na prvom mjestu je svakako njihova sigurnost. Stoga, JYSK je za vas pripremio razne sigurnosne ograde koje ćete s lakoćom postaviti na vrata sobe ili na stepenice. Osim zaštitnih ograda, iz ponude izdvajamo i popularne putne krevetiće za sigurnu i neometanu igru.

    Nadalje, sigurno će vam se svidjeti i naše mekane stolice obložene umjetnim krznom. Ove stolice nemaju oštre rubove te su stoga prigodne za uređenje dječje sobe.