Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani vrtnog namještaja: uštedite 20-40%
Dnevni boravak sa sivim trosjedom i foteljom, dekoracija i bijelo-zlatni stolić
Dnevni boravak sa sivim dvojskom s produžetkom i natur komoda
Dnevni boravak s tamnoplavim trosjedom i natur-crnim tv-stalkom

Moderan namještaj za vaš dnevni boravak

Svi znamo koliko je važno dom učiniti ugodnim i lijepo uređenim prostorom u kojem volimo boraviti. Riječ je o sobi za dnevni odmor, u kojoj možemo izraziti svoj jedinstveni stil. Neovisno o stilu uređenja koji njegujete u svojem domu, JYSK vam nudi širok izbor namještaja za vaš dnevni boravak. Klasični ili moderni izgled, ili pak kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije namještaja dostupne u našim trgovinama i online. Pronađite idealan komad namještaja za vaš dnevni boravak, bez obzira na to je li predmet vaše potrage savršen trosjed na razvlačenje stolić za kavu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizualno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju ili nešto sasvim drugo, sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osvježenja u dnevni boravak u kojem provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći makeover pa će sofatabure sa spremnikom i novi stalak za televizor napraviti željeni efekt. Ne zaboravite na nenadane goste – uz kauč na razvlačenje svaki dnevni boravak brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.

S različitim materijalima kao što su hrast, orah, ratan, bukva i mnogi drugi, nećete se morati brinuti o kvaliteti i dugotrajnosti vašeg namještaja.