Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani online kupovine: uštedite 20-60%
KALVEHAVE
VEJLBY
TEBSTRUP

Namještaj za moderan dnevni boravak

Širok izbor modernog namještaja u skandinavskom stilu za vaš dnevni boravak nalazi se u JYSKu, po cijenama koje će vas oduševiti. Klasični ili moderni izgled, ili pak kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije namještaja dostupne u našim trgovinama i online u webshopu. Idealan komad namještaja za vaš dnevni boravak pronađite u JYSKu, bez obzira na to je li predmet vaše potrage savršen trosjed na razvlačenje stolić za kavu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizualno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju ili nešto sasvim drugo, sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osvježenja u dnevni boravak u kojem provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći makeover pa će sofatabure sa spremnikom i novi stalak za televizor napraviti željeni efekt. Ne zaboravite na nenadane goste – uz kauč na razvlačenje svaki dnevni boravak brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.

S različitim materijalima kao što su drvo - hrast, orah, ratan, bukva i mnogi drugi, a uz dugotrajnu pjenu i moderne tkanine, nećete se morati brinuti o kvaliteti i dugotrajnosti vašeg namještaja.