Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Fotelje, komode, tv-stolići - namještaj za vaš dnevni boravak

Idealan komad namještaja za vaš dnevni boravak pronađite u JYSKu, bez obzira na to je li predmet vaše potrage savršen trosjed na razvlačenje stolić za kavu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizualno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju ili nešto sasvim drugo. Naš namještaj za dnevnu sobu dostupan je po odličnim cijenama i često na akciji.

Obnovite dnevni boravak vrlo lako - nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja dovoljna je za vidljivu promjenu, a možda ste spremni za veći makeover pa će nova sofatabure sa spremnikom i novi stalci za TV napraviti željeni efekt. Ne zaboravite na nenadane goste – uz kauč na razvlačenje svaki dnevni boravak brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.

S različitim materijalima kao što su drvo - hrast, orah, ratan, bukva i mnogi drugi, a uz dugotrajnu pjenu i moderne tkanine, nećete se morati brinuti o kvaliteti i dugotrajnosti vašeg namještaja.

Širok izbor namještaja za svaki ukus

Svi znamo koliko je važno da je naš dom lijepo mjesto za opuštanje i boravak. Dom je naše osobno utočište i mjesto na kojem možemo izraziti svoj vlastiti jedinstveni stil.

Kauč
Kauč je mjesto za odmor i druženje u dnevnoj sobi i možda najvažniji komad namještaja u boravku. Ako tražite novu sofu, u JYSKu imamo veliki izbor kauča na razvlačenje, dvosjeda, trosjeda ili kutnih garnitura u različitim materijalima i bojama, a uz vrhunski dizajn i udobnost. Također ćete pronaći i male i velike kauče u nekoliko različitih veličina, tako da ćete lako pronaći onu koja stane u vašu dnevnu sobu. Ako imate ograničen prostor u svom domu, možete uložiti u kauč na razvlačenje. Može se koristiti i kao krevet u dnevnom boravku ili kao dodatni ležaj za goste.

TV stalak
U većini domova dnevna soba sadrži i TV. Odabirom stalka za TV koji odgovara vašem stilu možete osigurati da se vaš televizor uklopi u postojeći dekor, a da ne bude previše dominantan. Možda vam je čak draže komodu kao stalak za TV jer dobivate više mjesta za pohranu. U JYSKu imamo stalak za TV za svaki dizajn.

Fotelja i polica za knjige
Dovršite uređenje vaše dnevne sobe naslonjačem, stolicom za ljuljanje, stolićem ili odmarajte noge na tabureu, koji ujedno služi kao dodatno sjedeće mjesto. Police i komode imaju nekoliko funkcija, za pohranu ili za vizualno odjeljivanje prostora.

Dodaci i njega
Osigurajte optimalno održavanje vašeg namještaja nabavkom pribora i opreme za njegu namještaja. Ako podove želite zaštititi od ogrebotina, ispod namještaja možete zalijepiti jastučiće od filca.

Stolić
Nema kauča bez stolića - tako je bar u većini domova. Tada imate mjesto za daljinski upravljač i grickalice/pića ili ga možete koristiti kao naslon za noge. Birajte između okruglog, trokutastog ili četvrtastog stolića u različitim veličinama ili materijalima. Pronađite inspiraciju za odabir novog stolića na našim stranicama i u našim lecima.