Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!  

Naše su linije u Korisničkoj službi trenutačno preopterećene, zbog čega se ispričavamo. Slobodno nam se javite na chat ili pošaljite mail na korisnickasluzba@JYSK.com

Rasprodaja: uštedite do 65%

Moderan namještaj za vaš dnevni boravak

Svi znamo koliko je važno dom učiniti ugodnim i lijepo uređenim prostorom u kojem volimo boraviti. Riječ je o prostoru u kojem možemo izraziti svoj jedinstveni stil. Neovisno o stilu uređenja koji njegujete u svojem domu, JYSK vam nudi širok izbor namještaja za vaš dnevni boravak. Klasični ili moderni izgled, ili pak kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije namještaja dostupne u našim trgovinama i online. Pronađite idealan komad namještaja za vaš dnevni boravak, bez obzira na to je li predmet vaše potrage savršen trosjed na razvlačenje stolić za kavu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizualno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju ili nešto sasvim drugo, sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osvježenja u dnevni boravak u kojem provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći makeover pa će sofatabure sa spremnikom i novi stalak za televizor napraviti željeni efekt. Ne zaboravite na nenadane goste – uz kauč na razvlačenje svaki dnevni boravak brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.