Ležaljke za plažu ili bazen za sunčanje i odmor

Ležaljke za plažu idealan su komad vrtnog namještaja za izležavanje i opuštanje na suncu ili u hladovini. Ležaljke u raznim modelima čekaju vas u JYSKu - za uživanje na sunčevim zrakama ili u debelom hladu. Ležaljke za plažu, balkon, terasu ili bazenske ležaljke s kotačima dostupne su u JYSKu u raznim bojama - u crnoj, sivoj i prirodnoj boji te od različitih materijala, tako da ćete sigurno pronaći onu koja odgovara vašem ukusu i potrebama. Vrtni jastuk za ležaljke također nađite u našoj ponudi. Istražite naš vrtni asortiman i pronađite izvrsnu ponudu. 

Ležaljke za plažu različitih materijala i boja

Ležaljke iz JYSKa napravljene su od različitih materijala, koji su otporni na sve vremenske uvjete. Odaberite između ležaljki od plastike, čelika ili pak poliratana. Nadalje, naša paleta boja je vrlo neutralna, što ležaljkama daje dozu elegancije, a vama više mogućnosti za njihovo kombiniranje s ostalim komadima JYSK vrtnog namještaja. Tako možete s lakoćom vašu ležaljku uklopiti u vaše vrtne garniture te stvoriti ugodan kutak za uživanje i opuštanje na vašoj terasi, uz bazen, na balkonu ili dvorištu.

Praktične JYSK vrtne ležaljke s kotačima

JYSK ležaljke izuzetno su praktične zbog svoje podesive i sklopive funkcije te ugrađenih kotača za jednostavnije rukovanje. Naslon na većini naših ležaljki se može podesiti i prilagoditi vašim leđima. Nadalje, zbog njihove sklopivosti, JYSK vrtne ležaljke ćete vrlo brzo i jednostavno pohraniti u ostavu, garažu ili pak vanjsku pohranu.

Ako se pak odlučite za ležaljku s kotačima, imat ćete još više fleksibilnosti na raspolaganju te ćete ju s lakoćom premještati po terasi ili dvorištu. Uz odabrani model vrtne ležaljke odaberite i odgovarajući vrtni jastuk za dodatnu udobnost i moderniji izgled.