Ogledalo - funkcionalan i dekorativni element svakog doma

Zrcalo je funkcionalan, ali i ukrasni predmet koji je nezaobilazan detalj svakog doma. Širok izbor ogledala različitih dimenzija pronađite u JYSKu. Ogledalo za hodnik, spavaću sobu, dječju sobu, ukrasno zrcalo za dnevni boravak, pa čak i horizontalno ogledalo za blagovaonicu napravit će izvrstan efekt u vašem domu. Ogledala, osim svoje funkcionalne uloge, mogu također i učini vaš prostor prostranijim i dodati mu svjetlosti. Zidna ogledalca kao dio dekoracije također su u našoj ponudi.

Okviri ogledala u nekoliko boja

JYSK je za vas pripremio ogledala različitih oblika, ali i boja. Odaberite željenu boju i nijansu ogledala te tako ukrasite svoj dom. U ponudi imamo zrcala s crnim, zlatnim, srebrnim, bijelim te bakrenim okvirom. Boje okvira ogledala će predstavljati vrlo snažan dekorativni element u vašem prostoru, stoga odaberite ono koje će se stilom najviše uklapati u vaš interijer.

Iz ponude izdvajamo sljedeće oblike: okrugla, kvadratna, asimetrična ogledala i ogledala s prugama savršeno će se uklopiti u svaku prostoriju u vašem domu!