Tražite li novi blagovaonski set?

U JYSKu nudimo širok raspon blagovaonskih setova pa ćete sigurno pronaći onaj koji zadovoljava vaše potrebe te otkriti neke nove ideje za dnevni boravak. Vrijeme koje provedemo za blagovaonskim stolom na puno je načina središnje vrijeme u danu. Tu možemo sjesti i opustiti se nakon dugoga dana i istodobno uživati u ukusnom obroku. Važno je imati blagovaonski set koji odgovara dekoru prostorije, ali prije svega stol i stolice za blagovaonu moraju pružati ugodno mjesto za sjedenje.

Nudimo i velike i male blagovaonske stolove tako da bez obzira na to tražite li blagovaonski set za cijelu obitelj ili manji set za kuhinju, u JYSKu ćete sigurno pronaći nekoliko privlačnih opcija. Dodatna krila mogu se kupiti za nekoliko naših stolova i to su praktična rješenja kada imate goste i potrebno vam je više prostora za stolom. 

U JYSKu ćete pronaći setove blagovaonskih stolova i stolica izrađenih od širokog raspona materijala, uključujući bor, bukvu, hrast, jasen, kaučuk, staklo, metal, tkaninu i umjetnu kožu, kao i modele sa završnom obradom visokog sjaja. 

Ako ste zadovoljni sa stolom ili stolicama koje već posjedujete, možete, naravno, zasebno kupiti ili stol ili stolice
 

Blagovaonica - Blagovaonski set