Set za blagovaonu uz popust

Garnitura za blagovaonu koji zadovoljava vaše potrebe nalazi se u našem asortimanu! Blagovaonski set koji odgovara dekoru prostorije mora pružati ugodno mjesto za sjedenje više osoba.

Odaberite veliki ili mali blagovaonski stol tako da, bez obzira na to tražite li blagovaonski set za cijelu obitelj ili manji set za kuhinju, u JYSKu ćete sigurno pronaći nekoliko modernih i lijepih opcija. Dodatna krila mogu se kupiti za nekoliko naših stolova. Krila za blagovaonski stol praktična su rješenja kada imate goste i potrebno vam je više prostora za stolom. 

Ako ste zadovoljni sa setom koji već imate a želite brzi makeover, zasebno kupite samo novi blagovaonski stol ili stolice.
 

Blagovaonski set: savjeti za pravi odabir

Tražite savršen set za blagovaonicu koji će upotpuniti vaš dom? Izbor pravog blagovaonskog seta može transformirati vaš prostor, čineći ga ugodnim i funkcionalnim za svakodnevne obroke i druženja. Pomoći ćemo vam da pronađete idealnu garnituru za blagovaonu koja odgovara vašem stilu i potrebama. 

Stil i materijali

Blagovaonski setovi dolaze u različitim stilovima i materijalima. Popularne boje uključuju bijelu, hrast, sivu i pijesak, a svaki od tih materijala donosi različite estetske i funkcionalne prednosti:

Bijela: Elegantna i čista, bijela boja može otvoriti prostor i dodati mu svježinu.
Hrast: Prirodni i topli tonovi hrasta stvaraju ugodnu i domaću atmosferu.
Siva: Moderna i sofisticirana, siva boja je neutralna i lako se kombinira s drugim bojama.
Pijesak: Topla i neutralna, pijesak boja dodaje prirodan i umirujući ton vašem prostoru.

Veličina i prostor

Prilikom odabira blagovaonskog seta, važno je uzeti u obzir veličinu vašeg prostora. Setovi za blagovaonu dolaze u različitim veličinama i konfiguracijama, od manjih stolova za četiri osobe do velikih garnitura za veće obitelji i druženja. Funkcionalnost je ključna kada birate blagovaonski set. Prije kupnje, izmjerite svoj prostor i razmislite o tome koliko ljudi obično sjedne za vaš stol. Razmislite o tome kako će se set koristiti, ako često organizirate večere ili obiteljska okupljanja, možda će vam trebati veći stol s mogućnošću proširivanja.